Menú

Catalá manté la pujada de lloguer de AUMSA i oculta els criteris per a concedir bonificacions

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha denunciat que María José Catalá manté la pujada del lloguer als inquilins de AUMSA i oculta els criteris pels quals decidirà de manera personalitzada a qui se li concedeix una bonificació. 

“Ja vam veure com va actuar en el lliurament de claus als nou inquilins”, ha advertit i ha lamentat que el Partit Popular “es creu que pot instaurar el besamans com a manera de governar i de concedir ajudes a les famílies que necessiten un habitatge públic”.

Gómez ha advertit en la roda de premsa convocada per a informar sobre les modificacions de crèdit que era “absolutament fals que s’anaren a frenar la pujada dels lloguers”. “És una realitat i així ha quedat demostrat hui i de fet eixe rebut ja s’ha passat als inquilins, per tant no és una denúncia de l’oposició ni un futurible, sinó una realitat certa”, ha recordat.

Gómez, que ha lamentat que “ja s’hagen pujat els lloguers i hi ha un rebut cobrat”, ha advertit a més que la convocatòria del consell “voreja la il·legalitat perquè no s’ha facilitat cap mena de documentació als consellers i a més s’han negat a informar sobre els criteris pels quals es decidirà qui mereix una bonificació i qui no”.

“Només ens van facilitar un ordre del dia i una notita de premsa en la qual informaven que anaven a revisar els lloguers en un nou besamans al qual no sabem si també hauran de fer-li a María José Catalá directament, passant pel despatx d’Alcaldia perquè ella tinga la seua foto”, ha criticat.

La portaveu socialista ha lamentat el “cinisme” de vendre com “una gran rebaixa fiscal el que no és més que una estafa en la rebaixa de l’IBI que només beneficia els grans propietaris i les rendes altes en un sol rebut, mentre puja tots els mesos 100 euros de mitjana el lloguer públic”.