Menú

Catalá ha d’aclarir si donarà barra lliure a les VTC per a competir contra el taxi

La regidora del Grup Municipal Socialista María Pérez ha emplaçat a María José Catalá al fet que “aclarisca si donarà barra lliure a les llicències de VTC per a competir contra el sector del taxi i convertir València en una franquícia del caos en el qual el PP ha transformat Madrid”, ha afirmat en relació a la sentència estimatòria sobre l’Ordenança de Mobilitat que va la Comissió d’Hisenda.

Lamenta que el PP es referisca a la normativa com a “nyap” i que es “amague després dels tècnics quan la normativa està redactada tècnicament i consensuada”. “Que deixen de mentir i prendre el pèl a la ciutadania contestant amb llocs comuns i aclarisquen què faran”, ha assenyalat. “Han d’informar sobre si recorreran o no, no té més complicació que dir la veritat i és al que no està acostumada María José Catalá”.

Així, ha insistit que “haurà de decidir quin és el seu model de ciutat, quina és la relació que establir entre el sector del taxi i les VTC, si recorrerà o no la nova sentència o quin serà la regulació que imposarà a les VTC”, ha enumerat entre les qüestions que ha d’aclarir.

María Pérez ha apuntat que el sector del taxi “té dret a saber com van a funciones aquestes empreses de VTC”. Ha a Catalá que “garantisca una competència lleial” i li ha recordat que en campanya electoral “deia que feia costat als taxistes”. En canvi, ha lamentat que “hui no sàpia què contestar i s’amague després d’argument fal·laços per a evitar manifestar la seua posició real”. “Davant aquesta nova sentència cap recurs i volem que aclarisca si la recorrerà perquè diga d’una vegada si el seu model és el de barra lliure com a Madrid o és un model de convivència en el qual es respecte la lleial competència entre el taxi i les empreses de VTC”, ha conclòs.