Menú

Suport absolut al projecte socialista que representa l’única alternativa al PP

La secretària general dels socialistes de València, Sandra Gómez, ha mostrat la seua satisfacció per l’absolut suport a la direcció comarcal per part dels companys i les companyes del partit a la ciutat durant el Comité Comarcal que es va celebrar ahir en les instal·lacions de la UGT i on per aclaparadora majoria es va aprovar la gestió realitzada a la ciutat.

“Vull traslladar als companys i companyes el meu agraïment personal més sincer. Hem realitzat una valoració de l’últim any com a Partit Socialista on podem estar orgullosos del llegat que hem deixat a la ciutat. Hem construït una ciutat plural, oberta, diversa i progressista que, estic absolutament convençuda que és majoritària a la ciutat”, ha manifestat la dirigent socialista.

Gómez ha mostrat el seu convenciment que la majoria dels veïns i veïnes de València “no se senten còmodes amb l’Ajuntament que hui els representa. Un Ajuntament més preocupat per perseguir i assenyalar als col·lectius vulnerables com a persones immigrants o persones en situació de pobresa o un Ajuntament que no té cap empatx a dir que el nazisme és una ideologia com qualsevol altra”.

En aquest sentit, la líder dels socialistes a València ha defensat que, gràcies al treball realitzat, “el Partit Socialista té l’oportunitat de tornar a guanyar el futur perquè és l’única alternativa al PP. Eixim d’aquest comité comarcal enfortits, units i cohesionats per a afrontar el repte d’aquest mandat que és posar fi al parèntesi dels governs de la dreta i tornar a impulsar des de l’Alcaldia les polítiques progressistes del Partit Socialista”, ha finalitzat.