Menú

Catalá es conforma amb 400 milions menys d’inversions que el Rialto

El regidora del Grup Municipal Socialista Borja Sanjuán ha afirmat hui que María José Catalá “només aspira a 200 milions d’euros d’inversió per desconeixement de la ciutat o per falta d’ambició encara que també pot ser que, senzillament, segueix sense tindre res a aportar”. Una xifra que suposa “que es conforma amb aconseguir 400 milions d’euros menys que respecte a l’últim any del Govern del Rialto”, ha advertit.

En aquests termes ha valorat l’anunci de Catalá d’atraure 200 milions d’euros d’inversions privades en el Fòrum Europa a València per a fer balanç dels primers mesos de mandat. “Si aquest és el seu gran anunci, els seus problemes per a armar un projecte de ciutat són més greus del que pensàvem”, ha advertit.

En aquesta línia, ha advertit que la “absència de projecte de María José Catalá és tan evident que el seu gran anunci és que a València vol aconseguir que 200 milions d’inversió privada perquè probablement desconeix que solament en l’últim any la liquidació del ICIO va ascendir a 600 milions”.

Sanjuán ha revelat que les dades de l’Ajuntament de València sobre la liquidació de l’impost d’obres situen en 600 milions d’euros solament en inversions immobiliàries a la ciutat, així que la gran proposta d’ambició per a la ciutat que té Catalá és que a València s’invertisca un terç del que s’invertia amb un govern progressista”. Una situació davant la qual el regidor socialista ha manifestat la seua “perplexitat” perquè amb aquestes declaracions de María José Catalá “responen al seu desconeixement de la ciutat, la seua falta d’ambició, la falta d’un projecte o que, senzillament, segueix sense tindre res a aportar”.