Menú

Catalá desmantella les unitats de districte de Policia Local

La regidora del Grup Municipal Socialista María Pérez ha denunciat que María José Catalá està “desmantellant les unitats de districte per a organitzar la unitat de seguretat que després de diversos noms es denominarà USAP”. “Cal aclarir i remarcar que aquesta unitat es formarà amb els mateixos efectius que té la Policia Local de València”, ha afirmat.

En aquests termes s’ha manifestat, juntament amb la portaveu socialista, Sandra Gómez, en la roda de premsa en la qual ha denunciat el fracàs de les mesures de mobilitat de Catalá que han disparat la contaminació i el trànsit en el centre de València. “Es tracta d’una reorganització interna sense nous efectius”, ha apuntat.

Pérez ha avançat que la seua formació ha preguntat a l’equip de govern “de quines unitats de districte o de quines altres unitats centralitzades provenen els candidats i candidates que estan presentant”. “Volem saber quins perdran efectius perquè s’està traslladant el missatge que hi haurà més efectius de Policia a la ciutat de València i això no és cert”, ha denunciat.

“Hi haurà els mateixos efectius que deixem i aquests efectius només s’incrementaran a partir d’aquest estiu, gràcies a les oposicions que iniciem i que venien a resoldre els més de 10 anys que va estar el PP sense convocar-les”, ha advertit la regidora. Així, ha insistit que “cal reconéixer el treball que es va realitzar per l’anterior corporació però sobretot no enganyar la ciutadania i aquesta és una labor de tots”. Per això, ha reiterat que el que “està realitzant ara és una reorganització interna dins de la Policia Local per a tindre una nova unitat, però no estem parlant de nous efectius sinó de reorganitzar gent que deixarà en determinades unitats per a fer-ho en una altra”.