Menú

Gómez demana a Catalá que deixe de comptar mentides i es pose a treballar

La portaveu socialista a l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha instat a María José Catalá a deixar de “mentir” sobre l’anterior govern progressista per a “intentar tapar la seua absència de projecte per a València”. “La manca d’habilitats o la falta de projecte d’un polític es destapa ràpidament quan només es pot mentir sobre el que va fer el govern anterior per a ressaltar el teu escàs bagatge en els últims sis mesos. Per això, a Catalá només li hem sentit hui parlar dels projectes i dels habitatges que deixem en marxa els socialistes just en la vespra de la inauguració de la Capital Verda Europea que es va aconseguir gràcies a les mesures implementades per l’anterior govern progressista i que ara el PP i Vox estan intentant destruir”, ha manifestat.

Gómez ha criticat les falsedats de Catalá sobre les xifres d’execució d’habitatge o de les inversions realitzades a la ciutat. “Per molt que he llegit i rellegit, no he trobat res, ni un sol projecte, que haja proposat ella o el seu govern. Totes les iniciatives, mesures o projectes que ha posat sobre la taula els va rebre de l’anterior govern”, ha continuat.

La responsable dels socialistes a la ciutat ha lamentat que Catalá haja sostingut en el seu discurs que es va trobar una ciutat en mal estat quan la realitat “és que aquesta mateixa setmana podrà inaugurar l’esdeveniment més important de les últimes dècades a la nostra ciutat com és ser Capital Verda Europea”.

En aquest sentit, també ha advertit que el seu anunci sobre els nous habitatges que pretén construir es refereix exclusivament “als habitatges que nosaltres, els socialistes, des d’Urbanisme deixem en marxa ja o construïdes. Així mateix, parla dels projectes d’inversió en El Cabanyal i només és capaç de referir-se a les obres que també nosaltres projectem i comencem a executar”.

Per a Gómez, Catalá “ha tingut temps més que suficient per a armar un discurs propi per a la ciutat en lloc de llançar un discurs fals sobre l’herència rebuda. Aquest tipus de mentides és la que utilitzen els dolents i li advertisc que s’esgota prompte. Així que li recomane que comence a treballar ja, que té oportunitats fantàstiques com a alcaldessa d’aquesta ciutat per a establir un model i un discurs propi i que no aprofite els espais que ella té per a llançar mentides i faules sobre un govern que va impulsar una transformació de València de tal envergadura que va portar la Capital Verda Europea”, ha dit.

Un llegat que, ha recordat la portaveu socialista, el PP i Vox estan intentant destruir introduint de nou al vehicle privat en el centre de la ciutat, desmuntant conversions en zona de vianants, revertint carrils bici i descartant molts dels projectes pels quals la Unió Europea va seleccionar a València per a la capitalitat verda”, ha finalitzat.