Menú

Gómez critica que Catalá mire cap a un altre costat davant el possible frau de Vox amb els seus comptes

La portaveu socialista a l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha criticat la decisió de María José Catalá de “mirar cap a un altre costat” davant el possible frau que podrien haver comés els seus socis de govern amb les subvencions municipals. “Em sorprendria la seua reacció i la seua resposta davant este possible frau de Vox si no fora perquè ja no tinc cap confiança que la senyora Catalá vaja a exercir realment d’alcaldessa”, ha subratllat.

La responsable socialista ha retret a Catalá que s’haja posat de perfil davant el possible frau de Vox que fins i tot, ha incidit, podria ser constitutiu d’un delicte electoral “perquè ha mogut una subvenció municipal dirigida a finançar l’activitat ordinària del grup a activitats sobre les quals encara hui no han sigut capaces d’oferir ni una mínima explicació”, ha continuat.

Gómez ha recordat a Catalá que encara que pretenga fer que això no va amb ella “estos fets l’afecten molt directament perquè és alcaldessa d’esta ciutat i, per tant, corresponsable del bon ús dels diners de tots els valencians i valencianes”, ha assegurat.

No obstant això, la líder dels socialistes li ha advertit que encara que no prenga cap mesura perquè s’esclarisca el destí i la utilització dels diners de tots els valencians i valencianes, el grup municipal socialista portarà les irregularitats denunciades per l’interventor de l’Ajuntament tant al Tribunal de Comptes com a la Fiscalia.

“Encara que la senyora Catalá vulga tapar l’ocorregut, els valencians i valencians tenen el dret de saber què ha passat amb els seus diners, quins ha fet la ultradreta amb les subvencions i si han comés alguna il·legalitat. I malgrat la seua reacció de mirar cap a un altre costat i intentar fer veure que això no va amb ella, li advertim que vaja amb compte perquè la seua inacció pot portar-li a ser còmplice d’un frau que es podria estar cometent hui dia amb els diners públics del qual ella és responsable. Perquè el Partit Socialista farà el treball que hauria d’haver fet ella i portarà l’assumpte a la Fiscalia i al Tribunal de Comptes”, ha finalitzat.