Menú

Els socialistes critiquen el “ridícul” de Catalá amb la Cavalcada per intentar esborrar l’empremta de l’anterior govern

El regidor socialista Borja Sanjuán ha criticat que la “obsessió” del govern de Catalá per “intentar esborrar tot el que va fer l’anterior govern progressista els porta a traspassar cada dia la línia del ridícul” i, en aquest sentit, ha posat d’exemple “l’eliminació del relat propi valencià que s’havia impulsat en els últims anys en la Cavalcada dels Reis Mags i que convivia sense cap mena de problema amb les escenes bíbliques tradicionals”.

“En aquesta línia d’obsessió que identifica al govern de Catalá, s’han llançat a suprimir alguns personatges de la Cavalcada de Reis perquè s’hi havia valencianitzat amb el govern anterior per a convertir-la en un esdeveniment que fera gaudir a totes les famílies valencianes”, ha continuat el regidor socialista.

Sanjuán ha exigit a Catalá “que, per favor, es pose a treballar en un projecte que faça avançar a la ciutat i que no la faça retrocedir. Perquè el que no pot ser és que cada setmana aquesta ciutat patisca un nou episodi del meme de govern que té aquesta senyora”.

El portaveu adjunt dels socialistes a la ciutat ha recordat l’aposta decidida de l’anterior govern progressista per convertir el Nadal en un esdeveniment recognoscible i que arribara a totes les famílies de la ciutat. Així, ha incidit en la transformació de la Cavalcada “amb un relat propi en el qual, a més de les reconegudes figures bíbliques, es van incorporar personatges valencians que eren perfectament identificables pels més xicotets”.

Uns personatges, ha subratllat Sanjuán, que protagonitzaven un altre dels esdeveniments nadalencs que es van impulsar des de l’anterior govern progressista com era La Central i que el govern del PP i Vox han mantingut “encara que amb una forta tisorada pressupostària” malgrat l’enorme èxit de públic que van registrar durant el nadal passat.