Menú

María Pérez adverteix que Catalá ha convertit la improvisació en la norma de l’EMT

  • Pérez adverteix que aquesta improvisació sistemàtica “es tradueix en un pitjor servei i per tant perjudica les persones usuàries que pugen a un autobús sense saber on baixarà”.

La regidora del Grup Municipal Socialista, María Pérez, ha criticat que aquest cap de setmana “hàgem tornat a veure com les línies d’EMT han hagut de desviar-se de nou al seu pas pel centre degut a la incompatibilitat que suposa voler fer passar set línies d’autobús amb més de 600 autobusos al dia per un carrer pràcticament per als vianants que uneix dos de les principals places de la ciutat”.

“La senyora Catalá i el PP han assumit la improvisació i el desviament com a norma. Per descomptat, planificar el transport públic per a una ciutat com la ciutat de València no pot basar-se en el desviament sistemàtic”, ha manifestat Pérez al mateix temps que ha assenyalat que “els desviaments han d’utilitzar-se per a ocasions excepcionals”.

En eixe sentit, la regidora ha comentat que “si l’excepció es converteix en la regla significa que la planificació que ha fet el PP de María José Catalá de les noves rutes de l’EMT no és la planificació que necessita la nostra ciutat”.

“Els desviaments d’aquesta finalitat de setmana estan demostrant que la planificació de les noves línies és errònia i que l’única cosa que pretén és expulsar als vianants dels carrers del centre”, ha remarcat. A més, Pérez ha advertit que aquesta improvisació sistemàtica “es tradueix en un pitjor servei i per tant perjudica les persones usuàries que pugen a un autobús sense saber on baixarà”.

L’edil socialista ha insistit en “quina més espera la senyora Catalá per a assumir que és mala idea omplir el centre de la ciutat de trànsit i que la gent vol espais per als vianants. El seu model de mobilitat és un model que no mira al futur, l’ha demostrat sent l’única alcaldessa europea que inaugura carrils per a cotxes. Un espectacle insòlit a menys de 15 dies de ser Capital Verd Europea”, ha finalitzat.