Menú

Catalá margina el Nadal en els barris de famílies treballadores

  • Nuria Llopis convida a Catalá a fer-se fotos amb els arbres de saldo que ha instal·lat

La regidora del Grup Municipal Socialista Nuria Llopis ha denunciat que María José Catalá “margina el Nadal en els barris de famílies treballadores mentre prioritza el centre”. “Totes les mesures que María José Catalá i el Partit Popular han pres com a govern demostra que per a ells hi ha veïns i veïnes de primera i de segona i que València es mou a dues velocitats també per a celebrar el nadal”, ha denunciat.

Nuria Llopis ha lamentat que el Nadal “no siga una excepció” per a Catalá i que aplicació “el sectarisme en la decoració nadalenca que s’instal·la en els barris de les famílies treballadores”. Ha apuntat que “s’han omplit la boca de mentir que aquestes eren el millor nadal de la història i la realitat és que va en proporció segons en el barri”.

Així, ha descrit que la “discriminació nadalenca va per barris” ja que a València “si vius en un dels barris que li agrada a l’alcaldessa i al seu equip de Govern de PP i VOX tens arbre i llums però si viuen en els barris que no els agraden t’instal·len un arbre de saldo”.

“O com ha fet el número dos de Catalá que s’ha balafiat 10.000 euros a portar un avet d’Itàlia per a decorar la Plaça de la Reina, amb la petjada ecològica que suposa transportar aquest exemplar, al qual li ha penjat una bola per cada barri”, ha assenyalat i ha qualificat aquest “homenatge” de “ridícul”.

La regidora socialista ha lamentat que amb el PP i Vox “torna la València sectària que margina als barris de les famílies treballadores” i ha convidat a María José Catalá “a passejar pels barris i fer-se fotos amb els arbres de saldo que ha instal·lat” perquè “encara no l’hem vista visitar-los”.