Menú

Vox no ha parat de contradir-se des que es va revelar que han distret 17.000 euros

El regidor del Grup Municipal Socialista Borja Sanjuán ha advertit hui que Vox “no ha parat de contradir-se des que ahir vam revelar que l’informe de l’interventor alerta sobre irregularitats en el compte del grup municipal de la qual s’han distret 17.000 euros”.

En aquests termes ha valorat “el ball de comunicats” de la formació d’Abascal que en un primer moment va afirmar que s’estava estudiant la comptabilitat de l’anterior mandat per a “justificar la despesa” i “depurar responsabilitats derivades d’eixe desquadrament” i posteriorment desmentir l’existència de les irregularitats evidenciades per l’interventor.

Sobre aquest tema, Sanjuán ha incidit en què des d’ahir els socialistes van donar a conéixer que Vox “havia distret 17.000 euros dels valencians i valencianes, no han parat d’entrar en contradiccions”. “Primer han dit que haurien de depurar responsabilitats; després s’han adonat que són els mateixos els que estaven llavors que els que estan ara i que això seria depurar-se a ells mateixos”, ha ironitzat.

En aquesta línia, ha assenyalat que “ara diuen que eixos diners està en el compte, però l’informe de l’interventor diu que en el compte corrent solament hi ha 1800 euros”. Sobre aquest tema, l’edil ha recordat que és “il·legal que tinguen dos comptes del grup municipal”, per la qual cosa “no crec que ens vulguen convéncer a tots els valencians i valencians que tenen més de 15.000 euros en efectiu guardat en els calaixos de la dels despatxos del Grup Municipal”.

Davant aquesta situació “manifestament irregular en la qual es podrien haver comés diversos il·lícits penals, entre ells finançament de la campanya electoral, el que ha de fer María José Catalá és exigir transparència i que el seu soci complisca la llei”. “Ahir li vam exigir que posara aquests fets immediatament en coneixement del Tribunal de Comptes i en lloc d’això, es va posar de perfil i es va escudar en el Ple Municipal”.