Menú

Catalá baixa els braços per a perdre els EDUSI i castigar de nou el Cabanyal-Canyamelar

La portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Valècia, Sandra Gómez, ha denunciat que María José Catalá està “buscant excuses per a tornar a castigar el Cabanyal-Canyamelar” i “tornar als temps de l’estratègia del Partit Popular per a destruir el barri i entregar-lo als especuladors”. “Hui ha deixat clar que deixarà morir tot el que estava iniciat o en vies de començar i que baixarà els braços i no continuarà les últimes obres que quedaven pendents”, ha denunciat.

“Sense parlar amb el Ministeri ni consensuar res perquè no està disposada al fet que l’Ajuntament continue invertint en el barri per a rehabilitar un barri que el PP va destruir”, ha afirmat i ha apuntat que l’acte de hui en el Mercat del Cabanyal “descriu molt bé el que serà el mandat de Catalá”. “No podrà inaugurar cap obra que no siga fruit del treball del PSOE perquè, com ja hem dit en anteriors ocasions, no ha posat ni un projecte ni una idea damunt de la taula”, ha advertit.

Gómez ha recordat que gràcies a la aprobaciuón del Pla Especial, “Catalá no podrà arrasar el barri i tornar a plantejar la prolongació de Blasco Ibáñez a costa de destruir les cases i les vides de les veïnes i veïns”. “Eixir hui a dir que es perden inversions és un exercici de cinisimo i hipocresia sense parangó per part d’una persona que forma part del partit que va intentar destruir el barri”, ha apuntat. Així, Gómez ha plantejat que “la majoria de les inversions estan executades” i que “moltes estan en marxa”. En aquest sentit ha indicat que “sense anar més lluny, ha atés els mitjans de comunicació en una plaça reurbanitzada gràcies a l’anterior govern i pot passejar per eixos carrers gràcies a les obres que deixem fetes”. “Uns carrers que amb el PP haurien desaparegut”, ha recordat.