Menú

Els socialistes denuncien la ‘incapacitat’ del PP en Esports: “Tapen les seues mancances amb els nostres projectes”

El regidor socialista Javier Mateo ha criticat que el PP, a través de la seua regidora d’Esports, haja tardat “sis mesos a eixir de la seua paràlisi per a acabar assumint totes les solucions que deixem els socialistes per als problemes de les instal·lacions esportives de la ciutat”. Mateo ha posat en dubte la capacitat de gestió del govern de Catalá, “que no ha posat en marxa ni un sol projecte propi en l’àrea d’esports. Tots i cadascun dels projectes de millora de les instal·lacions esportives que s’han inclòs en els pressupostos de 2024 els deixem elaborats els socialistes després d’un intens treball amb els clubs esportius i el personal de la Fundació Esportiva Municipal”, ha manifestat.

El regidor socialista, que s’ha manifestat en aquests termes després de les manifestacions de la regidora d’Esports, ha recordat que les solucions que ha anunciat l’Ajuntament per a les instal·lacions esportives ja les tenia sobre la taula l’edil quan arribe a la Regidoria. “Gràcies a la gestió del Partit Socialista, per exemple, la concessió del poliesportiu de Proveïments ja comptava amb un avantprojecte des del mes d’abril per a la posada en marxa d’una licitació a cinc anys mantenint, sobretot, que el preu del servei públic esportiu siga el mateix per a tots els valencians i valencianes independentment del barri en el qual visquen”, ha incidit.

Mateo, a més, ha incidit en què les concessions demanials com la dels camps de futbol i rugbi de la ciutat també tenen les solucions sobre la taula “des de principis d’any. La senyora Gil porta sis mesos gestionant i en aquest temps ha sigut incapaç de posar-les en marxa”.

L’edil socialista també ha subratllat que la regidora d’Esports també té paralitzada encara la incorporació de personal a la Fundació Esportiva Municipal. “En sis mesos no ha sigut capaç d’incorporar al personal necessari per a la posada en marxa i la posada a punt de les diferents infraestructures esportives de la ciutat i que siguen òptimes per a la pràctica esportiva dels valencians i valencianes, tal com li la deixem preparada i negociada amb els sindicats. L’única cosa que ha fet és paralitzar els processos de selecció”, ha finalitzat.