Menú

Catalá desmantella Vara de Quart pel seu sectarisme i falta de projecte

La portaveu socialista Sandra Gómez ha denunciat el procés de desmantellament dels espais per a albergar empreses tecnològiques que ha iniciat María José Catalá. “En tot just sis mesos el govern del PP i Vox ha paralitzat el desenvolupament de tres plans que havíem impulsat en l’anterior govern progressista de la mà dels socialistes perquè València poguera continuar acollint inversions relacionades amb la innovació i amb la tecnologia: la Marina, el PAI del Grau i ara Vara de Quart. És un nou despropòsit de Catalá que posa en risc el camí que havíem iniciat des de l’anterior govern perquè València fora una referència mediterrània en innovació i que defensarem amb una moció en la comissió d’Urbanisme”, ha manifestat.

Gómez ha incidit en què les declaracions del regidor d’Urbanisme demostren el cinisme del govern del PP i Vox. “És absolutament fals que no es fera res en aquests huit anys i el regidor d’Urbanisme ho sap perfectament perquè té sobre la taula el projecte que l’Ajuntament va adjudicar a un dels majors experts de regeneració d’espais industrials d’Espanya”, ha dit.

La líder dels socialistes ha mostrat la seua decepció perquè l’Ajuntament de Catalá estiga imposant “un model del segle passat tant pel que fa a les polítiques de mobilitat com a les de desenvolupament econòmic. En aquest cas, estan desfent el desenvolupament d’espais per a albergar inversions d’alt valor tecnològic a la ciutat que impulsem en el govern anterior perquè mai abans s’havia parat atenció a la possibilitat que València fora un pol innovador no sols d’Espanya sinó de tot el Mediterrani”, ha continuat.

“Estan desmuntant aquests plans per pur sectarisme, sense tindre en compte que València pagarà car la destrossa que està ocasionant perquè la ciutat es quedarà sense espais per a albergar la seu de grans empreses”, ha assegurat.

Gómez ha retret a Catalá que venguera en campanya que anava a potenciar l’arribada de noves inversions quan, en realitat, la qual cosa ha fet és posar bastons a les rodes al fet que arriben noves empreses amb la privatització de la Marina i la paralització del Grau i ara de Vara de Quart. Des que van prendre les regnes de la ciutat no ha arribat ni una sola inversió”.