Menú

Els socialistes denuncien que el PP utilitza a Badenas com un “ultra útil” per a justificar les seues retallades

El regidor socialista Borja Sanjuán ha denunciat que el PP ha confirmat aquest matí finalment que l’Ajuntament retallarà el Fòrum Dones i Lideratge que organitzava anualment València Activa de la mà de la CEV “després d’haver llançat al número dos de Catalá, Juanma Badenas, per a amenaçar amb la seua supressió”. “Hem vist com el Partit Popular utilitza al senyor Badenas com un ultra útil, com un ignorant al qual llança a dir burrades per a després usar-les per a justificar les seues retallades”, ha manifestat.

Sanjuán s’ha pronunciat en aquests termes després que el portaveu del PP, Juan Carlos Caballero, rectificara l’anunci que havia fet aquest cap de setmana el número dos de Catalá que anava a eliminar el Fòrum de Dones i Lideratge i confirmara que l’esdeveniment sí que es realitzarà encara que aplicant-los retallades. “La del PP és una actitud covarda, però sobretot és una actitud perillosa. No es pot permetre que es retalle ni un sol euro en polítiques d’acció positiva per a promoure en la inserció laboral de les dones i el seu ascens a llocs directius”, ha defensat.

Segons el parer del regidor socialista, “no val amb semblar un poc més raonable que una persona que fa declaracions que són absolutament aberrants. El que han de fer és defensar a les dones en l’àmbit laboral i això implica no governar amb ultres i molt menys utilitzar-los de pantalla”, ha continuat.

“Si la senyora Catalá considera que Badenas no és capaç de gestionar adequadament les carteres que li ha encomanat no ha de rectificar-li contínuament sinó directament cessar-ho de les seues responsabilitats. I si Badenas no vol assumir la tutela de Catalá el que ha de fer és dimitir”, ha sostingut. Sanjuán ha assenyalat, a més, la “incapacitat” de Badenas per a estar al capdavant d’Ocupació després que confonguera no sols el fòrum de Dones i Lideratge amb el programa Lidereses sinó també els seus pressupostos. “Ha anunciat l’eliminació d’un programa sense tindre ni tan sols idea de què estava eliminant. Tan sols ha vist que era un programa per a ajudar dones a avançar en el món laboral i s’ha llançat a criticar-lo i a anunciar la seua supressió”, ha finalitzat.