Menú

Catalá modifica les línies de l’EMT forçada per l’absolut desastre de Mobilitat

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha advertit que María Jose Catalá es veu obligada a modificar les línies de l’EMT que anaven a entrar pel carrer Sant Vicent “forçada per l’absolut desastre que s’ha viscut aquests dies”. “L’anunci de la senyora Catalá de suspendre l’experiment de fer passar 600 autobusos pel carrer sant Vicent és crònica d’una morta anunciada que va anunciar el Partit Socialista quan déiem que no era possible passar 600 autobusos per un dels carrers convertits en zona de vianants del centre, espai que havíem guanyat per a la ciutadania”, ha assenyalat la portaveu.

Gómez ha insistit que “la remodelació de les línies d’autobusos del centre és un experiment que ha fracassat abans de començar i que és fruit d’eixaànsia, per revertir tots els avanços que els han portat a prendre decisions de mobilitat des de la més pura improvisació”.

A més, la solució que ha aportat el govern de Catalá és “encara pitjor” perquè, explica Gómez, “per a no esmenar-se farà que els usuaris de l’EMT hagen d’endevinar si passa o no la línia”.

En opinió de Gómez “la supèrbia” i “el sectarisme” estan “darrere de les decisions de Mobilitat”. “L’únic propòsit de la qual”, en la seua opinió, “és revertir tots els avanços que València havia conquistat en matèria de recuperació d’espai públic per a les persones”.

La portaveu socialista ha lamentat que “la imatge generalitzada de tota la ciutadania és d’absolut desastre” i precisament ara en la campanya de Nadal, quan la gent s’acosta al centre a realitzar les seues compres nadalenques. “És en este moment de l’any quan no cal fer prova i error perquè és una campanya molt important per a les nostres famílies, per als nostres comerços i establiments, que segur, veuran amb molt mals ulls el caos i la percepció de desastre que hui hi ha en mobilitat”, ha lamentat la portaveu.

En opinió de Gómez, és “un insult a la intel·ligència” que el regidor de Mobilitat diga que “les aglomeracions són fruit que s’haja recuperat després de 8 anys la celebració del Nadal”. “Sincerament el comentari del regidor de Mobilitat és fruit de la seua falta d’intel·ligència en la planificació i estratègia de les polítiques de mobilitat. Per tant que es faça un favor a si mateix: que siga més humil, prudent, que rectifique i que no faça unes declaracions tan ridícules que fan enrojolar i riure’s a qualsevol ciutadà o ciutadana”, ha afegit l’edil.