Menú

Els socialistes denuncien la “improvisació i desgana” de Catalá amb les Falles

La regidora socialista Nuria Llopis ha denunciat la “improvisació i el caos” que continua imperant en el govern de María José Catalá en tots els assumptes relacionats amb les Falles a pesar que, des de fa setmanes hi ha un regidor dedicat en exclusiva, que no atén la resta de festes municipals. “Aquest matí hem assistit al VII aniversari de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat i, lamentablement, destil·lava molta improvisació i molt poc treball”, ha criticat.

Llopis ha cridat l’atenció sobre l’escassa afluència a un acte “organitzat a desgana i en horari laboral per a desincentivar l’assistència dels protagonistes del món de les falles. Aquest govern, amb actes com aquest, demostra que té molt poca intenció de celebrar alguna cosa que és de tots i de totes”, ha continuat.

Per a la regidora socialista, la “desídia” del govern municipal envers les Falles no sols ha quedat constatada amb la “deficient organització” d’un acte convocat tan sols fa dos dies sinó també per el “nul interés de celebrar una cosa tan important per a la nostra festa com la declaració de la UNESCO com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat”.

“L’any passat, amb el govern progressista, es va programar un extens calendari d’actes per a festejar el VI aniversari de la declaració de la UNESCO que contemplava des d’una cavalcada pel centre de la ciutat fins una ‘dansà’ popular a les portes de la Llotja, una ‘mascletà’, un castell de focs artificials i un brindis a les portes de l’Ajuntament i l’obertura dels museus festius de la Comunitat com els de Cullera, Alzira, el Museu Faller i els Museus de l’Artista Faller de València i de Gandia”, ha continuat. En aquesta ocasió, no obstant això, “el govern de María José Catalá s’ha conformat amb un acte descafeïnat i una exposició de mínims que desprenen desgana i poc treball. Això no és el que es mereixen els fallers i falleres d’aquesta ciutat”, ha finalitzat Llopis.