Menú

Gómez exigeix al PP que “rectifique” i deixe de “marginar” a Malva-rosa i

La portaveu socialista Sandra Gómez ha mostrat el “absolut compromís” del grup municipal socialista amb els veïns i veïnes d’Orriols, Malva-rosa i Ciutat Jardí davant el “menyspreu” al qual els està sotmetent el govern de María José Catalá. “Els residents d’Orriols, Malva-rosa i Ciutat Jardí s’estan veient obligats a eixir al carrer per a exigir l’atenció d’un ajuntament de PP i Vox, que desoeix sistemàticament les seues reivindicacions a pesar que els problemes de delinqüència, sorolls i de neteja s’estan multiplicant en els seus barris”, ha manifestat. Gómez, en aquest sentit, ha avançat que els socialistes presentaran esmenes perquè la Generalitat incorpore les partides pressupostàries suficients per a impulsar les dotacions que l’anterior govern progressista havia previst en aquests barris.

Gómez ha criticat la “desídia” de Catalá per a respondre a les apressants necessitats d’aquests barris als quals, a més, “el PP i Vox han oblidat en l’elaboració dels pressupostos tant de l’Ajuntament com de la Generalitat. “És inadmissible que el govern municipal haja descartat i eliminat totes les inversions que l’anterior govern progressista de la mà dels socialistes havia programat en uns barris que necessiten una atenció molt específica com la biblioteca de la Malva-rosa”, ha apuntat.

“Cada vegada és més clar que Catalá només governa per a uns pocs mentre abandona als barris que més necessiten l’atenció de l’Ajuntament. Tots els avanços que s’han produït en aquests barris s’han produït a conseqüència de l’atenció contínua que els van prestar els governs progressistes després de dècades d’abandó per part del PP. Un abandó que torna a produir-se amb la senyora Catalá. Hui, de fet, ha presentat una campanya de neteja que es basa fonamentalment a mantindre net el centre i oblidar-se dels barris on viuen les nostres famílies veiem com la brutícia la inseguretat i la degradació sobretot s’enceba en aquests barris”, ha continuat.

La líder dels socialistes, en aquest sentit, ha avançat que el grup municipal presentarà la setmana vinent esmenes als Pressupostos de la Generalitat Valenciana de Mazón perquè incorpore les partides que havia eliminat i que anaven a permetre construir un centre de dia a la Malva-rosa, millorar l’Hospital de la Malva-rosa i iniciar el projecte per a un nou centre de salut en Algirós dissenyat per a descongestionar el centre de salut d’Aiora.

“Catalá es va presentar com l’alcaldessa que anava a barallar les inversions per a la ciutat i a la primera oportunitat hem vist com pega la cabotá davant el president del seu partit quan Mazón retalla les inversions clau dels barris que més necessiten l’ajuda de les seues administracions com són Malva-rosa, Ciutat Jardí o Orriols. Els socialistes, per contra, continuarem fent costat als nostres barris. Per això, presentarem esmenes perquè es corregisquen uns pressupostos injustos i que s’incloguen les partides que ens ajudaran a millorar els nostres barris”, ha incidit.