Menú

Catalá i Almeida utilitzen les Falles per a organitzar un acte polític d’autopromoció

La regidora del Grup Municipal Socialista Nuria Llopis ha denunciat aquest matí que María José Catalá i José Luis Martínez Almeida “utilitzen les Falles per a organitzar un acte polític d’autopromoció pagada amb diners públics”. “El Partit Popular està utilitzant les nostres festes sense cap pudor perquè els seus alcaldes es donen publicitat”, ha explicat.

En aquests termes ha valorat que l’Ajuntament de València haja anunciat que el cap de setmana previ a la Crida, el del 17-18 de febrer, es dispararà una mascletà en la capital madrilenya en un emplaçament cèntric. “El que ha fet el PP sincerament és de tindre molt poc respecte per la festa més gran de la nostra ciutat que són les falles perquè portar la mascletà a Madrid no és per a promocionar la festa, sinó per una promesa entre col·legues”, ha criticat.

Llopis ha recordat que les passades Falles, l’alcalde de Madrid va vindre a València a fer campanya amb Català i “fruit d’aquell acte de partit és aquesta mascletà de promoció política que el Partit Popular està organitzant a Madrid a costa dels diners públics”. “Veurem quant costa aquesta promesa electoral entre Catalá i Almeida”, ha postil·lat.

“Almeida va prometre a Català que si es convertia en alcaldessa de València es dispararia una mascletà en la capital i és evident que això no és una promoció, sinó capritx del Partit Popular”, ha denunciat i ha recordat que “la promoció a Madrid és constant i que per a disparar una mascletà i promocionar les festes hi ha infinitat de llocs dins i fora d’Europa per a atraure visitants”.

Per tant, ha insistit que aquest anunci “no respon a l’objectiu de promocionar les Falles sinó d’ofrenar noves glòries al Partit Popular i als seus dirigents a costa dels diners públics”. “Ara haurem de veure quant costa la festa d’Almeida i Catalá i quíén la paga realment”, ha apuntat i ha exigit a María José Catalá “transparència sobre l’organització i costos de l’esdeveniment”.

A més, la regidora socialista ha demanat informació sobre si la mascletà “anirà acompanyada d’algun acte més o simplement consistirà en un tret perquè els alcaldes puguen passar una dia de festa a Madrid pagat per no tenim encara clar qui, si els madrilenys o els valencians”.