Menú

Els socialistes denuncien la “nefasta” gestió de Catalá en neteja: “València està més bruta que mai”

La regidora socialista Elisa Valía ha denunciat la “absoluta deixadesa” en matèria de seguretat i de neteja que existeix a València des que Catalá va arribar a l’Ajuntament. “Catalá va heretar el major contracte de neteja de la història del consistori que va adjudicar l’anterior govern progressista, però la gestió del PP i Vox està sent tan nefasta que la ciutat està més bruta que mai. Hi ha una planificació caòtica i això es nota en tots els barris”.

“L’última mostra l’hem tinguda amb el botelló en l’estació de l’AVE Joaquín Sorolla, on ni la Policia Local està sent capaç de frenar el botelló, amb totes les molèsties que genera als veïns i veïnes, ni el servei de neteja aconsegueix retirar al matí les restes d’alcohol”, ha indicat la regidora”, ha explicat.

Valía ha incidit en la mala imatge que projecta la ciutat per la falta d’organització en la neteja en tots els barris “i ara especialment amb les restes de botelló sense recollir durant hores i hores, fins a ben entrat el dia, a l’entorn de l’estació Joaquín Sorolla, una de les principals portes d’entrada a la ciutat de turistes i visitants. Aquesta és la imatge que vol donar de València Catalá, una ciutat bruta?”, s’ha preguntat l’edil socialista.

La regidora ha destacat que, a pesar que es va anunciar “a so de bombo i platerets un pla de xoc al principi de la legislatura, la veritat és que no es veu cap millora als nostres carrers. Els nostres barris estan molt bruts perquè no es planifica adequadament i no s’aborden problemes tan reals i que pateixen cada vegada més barris com és el botelló. I per la mala gestió d’aquest Ajuntament de PP i Vox, els veïns que pateixen les molèsties que genera el botelló pel soroll també han de suportar ara que els seus carrers estiguen bruts, amb restes de botelles, bosses i gots sense que l’Ajuntament el netege fins ja molt avançada el matí”, ha criticat.

En aquest sentit, Valía ha exigit a l’Ajuntament de Catalá que es pose “a treballar d’una vegada per sempre pels veïns i veïnes de València i comence a buscar solucions als problemes que tenen els nostres barris. En lloc d’estar tan pendent d’assenyalar a altres partits polítics i de ser una alcaldessa agitadora que anima a manifestar-se enfront de la seu del Partit Socialista, hauria d’arromangar-se d’una vegada perquè els nostres carrers tornen a estar netes”, ha finalitzat.