Menú

Catalá i Mazón viuen de la crispació i la confrontació perquè no tenen projecte

La regidora portaveu del Grup Municipal Socialista Sandra Gómez ha advertit que tant l’alcaldessa de València, María José Catalá, com el president de la Generalitat, Carlos Mazón, “viuen de la crispació i la confrontació amb el Govern d’Espanya perquè no tenen cap projecte per als valencians i les valencianes”.

En aquests termes ha valorat el que ha qualificat de “nova polèmica inventada” pel Partit Popular en aquesta ocasió sobre la ZAL i el Port de València. “Fins al portaveu d’una empresa ha hagut d’eixir a desmentir la seua última invenció sobre una qüestió amb la qual l’única cosa que aconsegueixen és perjudicar la imatge de la ciutat i la seua capacitat per a atraure inversions”, ha lamentat.

En aquest sentit, ha advertit que el Partit Popular “ha arribat a les institucions per a crispar i generar soroll en lloc de treballar per a atraure inversions i crear ocupació”. “Això és el que en els últims huit anys es van ocupar a fons la Generalitat i l’Ajuntament per a alçar l’herència reputacional heretada dels anys de corrupció del Partit Popular”, ha explicat.

Sandra Gómez ha lamentat que “de nou estem davant el pitjor PP, el que va viure durant anys de tapar les seues mancances generant crispació i creant campanyes falses”. Així, ha criticat que per a “tapar la realitat de la seua falta d’iniciatives generen falses polèmiques” i ha apuntat al fet que “ho hem vist amb els dirigents del Partit Popular instigant a la coacció i a fustigació als dirigents del Partit Socialista per la investidura de Pedro Sánchez”.

“Ara és el torn de la ZAL i l’ampliació del Port però ha caigut en sac foradat quan el propi portaveu de l’empresa diu alt i clar que el Govern ha mostrat el seu interés i que no és veritat que s’haja fet cap imposició política d’un partit a un altre”, ha destacat i ha emplaçat a Catalá i a Mazón “a posar-se a treballar d’una vegada i deixar de crispar”.

Igualment, la dirigent socialista els ha recordat que “la situació en la qual es troba la ZAL és fruit de la ruïnosa gestió del Partit Popular”. “Aquest és un altre dels pufos heretat d’aquells anys de desenfrenament dels quals els dirigents del PP”, ha advertit.