Menú

Catalá tanca el balcó de l’Ajuntament a les reivindicacions socials

El regidor socialista Borja Sanjuán ha denunciat que el govern de PP i Vox han retallat la possibilitat d’exhibir les reivindicacions socials i ciutadanes des del balcó de l’Ajuntament “un espai que era de tots i totes amb l’anterior govern progressista i que ara es restringeix”. “Una de les primeres decisions que va prendre el govern progressista va ser obrir el balcó de l’Ajuntament. I ho va fer no solament perquè els veïns i veïnes pogueren pujar a veure’ls sinó també per a obrir-ho simbòlicament a les causes compartides que té aquesta ciutat”, ha manifestat l’edil.

Sanjuán ha destacat que “el balcó de l’Ajuntament, obert a la ciutadania i a les seues causes, permetia visibilitzar els millors valors i la col·laboració institucional amb les associacions que fan una labor fonamental a la nostra ciutat. Per això, durant aquest temps de govern progressista hem pogut veure com eixe balcó era ocupat pel millor que tenia València”, ha continuat.

No obstant això, ha criticat, “ara ha tornat el PP a l’Ajuntament de València de la mà de Vox i ha decidit tancar simbòlicament eixe balcó, negant a les entitats, negant a les reivindicacions ciutadans el seu espai simbòlic. Un espai que substitueix per panells publicitaris. Tornem a l’etapa més fosca del PP, en la qual no s’escoltava les associacions i entitats ciutadanes i es restringien tots els espais de participació”, ha dit.

L’edil socialista ha considerat “molt cridaner que un govern progressista, de la mà dels socialistes, entenguem que el balcó de l’Ajuntament és de tots i totes i que no era d’ús exclusiu de ningú i que el PP i Vox releguen a panells publicitaris les causes ciutadanes”, ha finalitzat.