Menú

Gómez denuncia que Catalá es posa de perfil mentre Vox justifica les amenaces a la seua família

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha denunciat en finalitzar el ple extraordinari convocat per María José Catalá “en un intent desesperat per a cridar l’atenció i portar l’agitació a l’Ajuntament” que l’alcaldessa “s’ha posat de perfil mentre Vox justificava les amenaces” que ha rebut contra la seua família.

Gómez ha agraït a Marta Torrado que haja sigut l’única regidor del PP que li ha traslladat la seua solidaritat i ha lamentat “el nivell de tensió i confrontació que ha generat Catalá en aquest Ple i del qual tothom ha sigut testimoni”. Es referia així al moment en el qual la portaveu ha denunciat que cap membre del Govern format per PP i Vox condemnara les amenaces que ha rebut la seua família i que ella va revelar en el ple d’ahir.

“Hui he tornat a manifestar que esperava una denúncia o un gest d’afecte per part de l’alcaldessa o del Partit Popular enfront d’unes amenaces que he rebut no sols jo en persona, sinó la meua família. Han tingut fins a dues oportunitats per a manifestar-se i condemnar amb rotunditat les amenaces violentes que ha rebut la meua família i s’han negat a fer-ho”, ha manifestat.

De fet, ha sigut el punt de major tensió en el ple perquè “el regidor de Vox l’ha justificat, no ha volgut condemnar-lo i ni Catalá ni el seu portaveu l’ha censurat”. “Han mirat cap a un altre costat i no han volgut condemnar les amenaces violentes no sols cap a mi, sinó cap al meu fill de dos anys”, ha lamentat i ha reiterat que “han tingut diverses ocasions per a condemnar-les no han sigut capaces de fer-ho”.

Sandra Gómez ha manifestat que se sent “profundament decebuda que no hagen sigut capaços de dir amb rotunditat que condemnen qualsevol tipus d’amenaça violenta a cap a un dirigent polític i han preferit mirar cap a un altre costat mentre veien com un dels regidors de Vox justificava les amenaces violentes cap a la meua família i en concret cap a un xiquet de dos anys”.