Menú

Gómez: “Catalá manté paralitzada la subhasta d’habitatges i la licitació de Drassanes”

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha exigit al Partit Popular que convoque amb urgència el Consell d’Administració del Pla Cabanyal perquè hi ha qüestions com la subhasta d’habitatges i la licitació de l’edifici que estan paralitzades per María José Catalá”.

En aquests termes s’ha pronunciat després de la celebració de la Junta General d’Accionista en la qual “quatre mesos després de la presa de possessió de Catalá es canvia la presidència” d’aquest organisme, ja que fins hui mateix continuava com a titular Sandra Gómez. “Hui només s’han certificat canvis”, ha afirmat i ha denunciat que el mes de novembre “seguisca sense convocar-se el Consell d’Administració”

Davant aquest “bloqueig” per part de l’actual Govern de PPVox, Gómez ha emplaçat a Catalá a “posar-se a treballar”. “Hem instat que es convoque d’urgència el consell perquè hi ha desenes de famílies que estan esperant una resposta”, ha denunciat i ha recordat que el procés de subhasta hauria d’haver-se resolt el passat estiu. “Ho deixem llest i preparat perquè pogueren resoldre-ho però han preferit castigar les famílies i sembrar els dubtes sobre la transparència d’aquest procés”, ha denunciat.

Igualment, ha advertit que una altra de les qüestions perjudicades per “la paràlisi” de Catalá és la licitació del nou bloc de Drassana que, segons ha explicat, “no ha pogut fer-se encara també per eixa paralització a la qual té sotmesa la Generalitat i l’Ajuntament del Partit Popular al Cabanyal”. “Per a nosaltres va ser una gran prioritat la Societat Pla Cabanyal i ara veiem com de nou deixa de ser-ho per al PP”, ha qüestionat. Sandra Gómez ha lamentat que “de nou el Cabanyal-Canyamelar torne a paralitzar-se pel sectarisme de la dreta”. “Els deixem el barri arreglat i rehabilitat després el procés de destrucció al fet que el va sotmetre el PP i ara torna ser objecte de la marginació”.