Menú

Sandra Gómez insta a reprovar al regidor de Vox que participa en les coaccions al PSOE

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha anunciat aquest matí que la seua formació ha presentat una moció la Ple de l’Ajuntament de València que se celebrarà el pròxim 14 de novembre perquè María José Catalá reprove al regidor de Vox que ha participat en les accions de coacció i incitació a l’odi que s’estan duent a terme contra els i les socialistes.

Gómez s’ha pronunciat en aquests termes davant els mitjans de comunicació per a “condemnar en primer lloc els actes violents que estan duent a terme contra les seus del PSOE, però també contra la militància socialista”. “Vull denunciar que membres d’actual govern estan participant en eixos actes que coaccionen, assenyalen i inciten a la violència i a l’odi”, ha asseverat en relació al regidor de Vox José Gosálbez en qui María José Catalá va delegar les competències de Persones Majors o Devesa-Albufera.

De fet, ha enlletgit a Catalá que aquest matí s’haja “negat a atendre els mitjans de comunicació després de l’acte per a homenajar a les persones centenàries de la ciutat per a evitar pronunciar-se sobre els actes contra els socialistes, però no haja tingut cap problema a aplaudir al regidor José Gosálbez durant l’acte”.

Sobre aquest tema, ha denunciat que Gosálbez “ha participat activament en actes que assetgen i coaccionen i assenyalen a militants de formacions polítiques que no són la seua”. “Actes –ha continuat- que estem veient com en unes altres intervindre la Policia Nacional i que estan portant al fet que nombrosos membres del Partit Socialista, entre els quals jo m’incloc, estiguem rebent amenaces a través de xarxes socials”.

Així mateix, Sandra Gómez ha denunciat la “hipocresia” de Catalá perquè ha recordat que l’any 2020 va presentar en Les Corts una iniciativa parlamentària per a reprovar al llavors president de Les Corts, Enric Morera, i la consellera de Transparència, Rosa Pérez Garijo, per participar en la manifestació que convoca cada any la Comissió 9 d’Octubre. “Ara no sols no rebutja la violència sinó que abraça i aplaudeix a l’extrema dreta”, ha denunciat i ha afegit que “no sols es nega i evita hui condemnar eixos actes violents davant els mitjans de comunicació sinó que justifica, encoratja i assenyala als militants del Partit Socialista”. “És una irresponsabilitat i per això presentarem una moció per a demanar la condemna rotunda de tots els actes violents i el cessament immediatament al regidor de Vox perquè un membre que coacciona, assenyala, incita a l’odi i a la violència d’una altra formació política no pot formar part del Govern”, ha conclós.