Menú

Els socialistes critiquen el “silenci” de Catalá després de la “destralada” del PP en turisme

Mateo alerta que el PP de Mazón retalla un 60% el pressupost a València per a augmentar el d’Alacant

El regidor socialista Javier Mateo ha denunciat “el silenci del govern del canapè de Catalá i Vox davant la “destralada” del PP en els pressupostos autonòmics per a promocionar el turisme a la ciutat de València. “Els comptes de la Generalitat, les primeres de Mazón, certifiquen el menyspreu del PP a València amb la complicitat de Catalá, que ni tan sols ha alçat la veu perquè el seu company de partit haja retallat en 900.000 euros la partida destinada a *Visit València, l’entitat encarregada de la gestió turística de la nostra ciutat, mentre puja les aportacions per a Alacant”, ha criticat.

Mateo ha subratllat que la tisorada del PP a Visit València redueix a 600.000 les aportacions de la Generalitat enfront del milió i mig que comptava amb el govern del Botànic. “Suposa una nova destralada a la ciutat i a la seua capacitat de desenvolupament en matèria turística perquè aquesta retallada dràstica minvament molt la capacitat de posicionar València com un dels referents en turisme urbà a nivell internacional”, ha continuat.

Per a l’edil socialista, esdeveniments de la talla internacional de la Gala Michelin, els Goya o els Fifty Best Restaurants “no es podrien realitzar a conseqüència de la tisorada de més del 60% en la partida turística per a la ciutat”. “Catalá és còmplice d’aquest menyspreu del PP i de Mazón a la ciutat de València perquè ni tan sols ha mostrat el seu malestar per aquesta nova tisorada que deixa en mínims la inversió turística en comparació amb les xifres de l’anterior govern autonòmic”, ha assegurat. Mateo, davant aquesta situació, ha instat a Catalá “a exercir d’alcaldessa de València en lloc de conformar-se amb ser simplement part de l’executiva del senyor Mazón” i al fet que vetle pels interessos dels valencians i valencianes i, en particular, pel desenvolupament del sector turístic a la nostra ciutat. “Ser alcaldessa és posar als valencians i valencianes per davant dels interessos de partit i no a l’inrevés, que és el que està fent negligentment la senyora Catalá. No pot continuar amagant-se i actuant en interés de les seues sigles”, ha relatat.