Menú

Els socialistes exigeixen a Catalá que impulse la reguarda per al grup Gamma

Pérez insta el PP a comprometre’s contra la violència de gènere igual que continua amb el projecte socialista de la Policia Local en Malilla

(València 28/10/2023) La regidora socialista María Pérez ha exigit a María José Catalá que pose en marxa tots els projectes de Policia Local que van impulsar els socialistes durant l’anterior mandat com la nova reguarda de Malilla o la unitat del Grup Gamma. “Des del Partit Socialista instem la senyora Catalá a continuar amb el treball fet i a escometre el projecte que deixem en marxa perquè la unitat centralitzada Gamma poguera disposar d’una reguarda pròpia que s’anava a situar al costat dels serveis centrals de la Policia Local de València”, ha manifestat.

L’edil ha assenyalat que esta unitat centralitzada anava a dotar al grup Gamma, una unitat impulsada pels socialistes des de la Regidoria de Protecció Ciutadana, de “major privacitat a més de garantir una atenció personalitzada per a les víctimes de violència de gènere. “Hem escoltat la senyora Catalá confirmar que anava a seguir avant amb la reguarda de la Policia Local de Malilla, però no ha fet el mateix amb el projecte del grup Gamma a pesar que des de la Regidoria de Protecció Ciutadana de l’anterior govern progressista ja s’havia avançat considerablement en la seua formalització”, ha continuat.

“Millorar les instal·lacions de la Policia Local va ser una de les prioritats de la passada legislatura per al Partit Socialista i la reguarda de Malilla anunciat per Catalá, de fet, és fruit d’eixe treball. Però en eixe treball també s’incloïa la reguarda de la unitat centralitzada Gamma i per al PP i Vox sembla que combatre la violència masclista no és prou important perquè no ho han inclòs entre les seues previsions”, ha criticat Pérez. La regidora socialista ha reclamat a Catalá que faça un pas avant i “demostre amb fets que no lidera un govern negacionista de la violència de gènere com els seus socis de Vox”. “Creiem que és moment que el Partit Popular demostre que la unitat centralitzada Gamma és una prioritat per al nou equip de govern, tal com ho va ser per al Partit Socialista, malgrat comptar en el seu govern amb els socis de Vox que fan gala de negar l’existència de la violència de gènere”.