Menú

Sanjuán: “La Malva-rosa és víctima d’un govern que prefereix els canapès a treballar”

María Pérez adverteix que la falta de direcció en la Policia Local s’estén per tots els barris. “Si no hi ha regidor policia que ho posen i si ho cal ho obliguen a treballar”, afirmen els socialistes

El regidor del Grup Municipal Socialista Borja Sanjuán ha advertit este matí que La Malva-rosa és una de la víctimes d’un Govern que prefereix els canapès a treballar” i ha lamentat que el nou equip de PPVox “haja ficat en un calaix el full de ruta que va deixar la exvicealcaldesa i responsable d’Urbanisme Sandra Gómez llesta perquè pogueren dur-se a terme els enderrocaments en les Casetes Roses”.

En estos termes s’ha pronunciat juntament amb la edila María Pérez en la roda de premsa convocada per a denunciar que María José Catalá utilitza l’EMT per a amagar la seua estafa fiscal. Els dos regidors, que van participar ahir en la concentració que es va celebrar ahir en el barri, han denunciat “el preocupant desistiment de funcions que està cometent el govern del Pacte dels Canapès”.

“És molt preocupant perquè hi havia molts projectes objectivament positius per a la ciutat en marxa i paralitzar com està paralitzant PPVox sota l’excusa que han d’estudiar qüestions per a les quals haurien d’haver arribat amb una resposta és absolutament irresponsable i demostra un grau d’incompetència temerària”, ha argumentat Sanjuán.

En este sentit, ha recordat que PPVox van denunciar la situació en la qual es trobava la Malva-rosa des de l’oposició pel que ha qualificat de “sorprenent” que “ara diguen que han d’estudiar la situació”. “L’única resposta que donen als veïns i veïnes que hui reclamen mesures com els enderrocaments és que esperen que ells s’estudien millor els temes”, ha criticat i que els que demostra és que “no estaven preparats per a governar”.

Sanjuán ha assegurat que els socialistes continuaran “ exigint que es complisca el full de ruta establit juntament amb els veïns i veïnes” i ha indicat que li “encantaria” que hui en la Junta de Govern “s’haja pres alguna decisió sobre aquest tema i que isquen i l’expliquen”. “A ningú li agradaria que el seu barri pagara la inacció d’un govern que ha decidit vindre ací esmorzar i menjar canapès en lloc de treballar”, ha exposat.

Sanjuán ha advertit que el Catalá estava traslladant decisions a futur perquè havien d’esperar a fer-li buit a l’extrema dreta en el govern i una de les àrees que estava en joc era la de Protecció Ciutadana”. “La mantenen amb una espècie de regidor fictici que sembla que passa de tant en tant per allí”, ha apuntat i ha plantejat que “si realment hi ha un regidor de Policia el que ha de fer és treballar i si no, que posen un però el que no pot ser és que després de pactar amb Vox seguisquen sense fer absolutament res”.

“Hui qualsevol alcalde o alcaldessa hauria anomenat l’associació de veïns per a reunir-se amb ells però la de València s’ha anat a Madrid a veure una exposició que és una cosa que està molt bé quan la ciutat està bé però és evident que València no ho està i ser regidor és una mica més a exercir la labor de representació o dir que s’estan estudiant els temes que preocupen la societat”, ha argumentat i ha insistit: “Si no hi ha regidor de Policia que ho posen i si ho cal ho obliguen a treballar”.

Per part seua, María Pérez ha posat l’accent que la qüestió de La Malva-rosa i les Casetes Roses s’engloba en els problemes de convivència i inseguretat que estan patint els barris per la falta de direcció política en l’àrea de Seguretat Ciutadana, en referència a l’augment de batusses, homicidis i crema de cotxes o contenidors que està patint la ciutat en barris com Orriols o Benimaclet.

“El Govern ha de ser responsable i assumir els problemes que té esta ciutat amb un lideratge polític i dedicant-li el temps i l’exclusivitat que tenen cadascun dels problemes, sobretot, quan estem parlant d’àrees tan importants com són la seguretat ciutadana i amb barris on és tan evident que estan empitjorant”, ha denunciat.