Menú

Gómez lamenta les “mentides” de Catalá amb la Policia Local: “Els agents que ha anunciat ja estan patrullant”

La portaveu ha expressat la seua preocupació perquè el PP no tinga “cap planificació sobre la plantilla de la Policia que Barberá ja va deixar delmada”

La portaveu socialista a l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha denunciat este matí les “reiterades mentides i enganys” de Catalá respecte a la plantilla de la Policia Local. “La senyora Catalá menteix i enganya i cada vegada ho fa d’una manera més gruixuda. Hui, per exemple, en el seu discurs enfront de la Policia Local ha anunciat que convocarà les places de les ofertes de l’any 2018, unes oposicions que no sols ja estan convocades sinó que els seus agents estan incorporats i treballant a l’Ajuntament”, ha manifestat la líder dels socialistes a la ciutat.

“La senyora Catalá ha tornat a mentir hui, en esta ocasió respecte a la convocatòria de places de la Policia Local. No sé si ho ha fet per desconeixement o per mala fe, però eixes places que ha anunciat hui no sols estan convocades sinó que els opositors han passat l’examen i estan incorporats i treballant als carrers de València”, ha insistit.

Gómez ha manifestat la seua preocupació “en primer lloc per tindre una alcaldessa que esmente, perquè està fent bandera de la mentida en estos quatre primers mesos de mandat” i en segon lloc “perquè no hi ha un pla real, seriós ni rigorós sobre una necessitat apressant que és la de mantindre una plantilla laboral renovada i amb un pla cert i treballat de convocatòria d’oposicions”, ha continuat.

La portaveu socialista ha recordat que l’anterior govern progressista va posar en marxa la convocatòria d’oposicions per a incorporar 500 agents a la plantilla de la Policia Local “i pal·liar els més de 10 anys que va passar el Partit Popular sense convocar ni una sola plaça. Quan arribem ens trobem una Policia Local delmada per les dures retallades de Rita Barberá que ara vol continuar la senyora Catalá. Ara, quan hem l’Ajuntament ja ha fet eixe esforç de la mà dels socialistes, Catalá vol tornar-nos a enganyar i apropiar-se de les convocatòria de places que aprovem nosaltres”, ha finalitzat Gómez.