Menú

Els socialistes denuncien que el caos de Catalá en la Marina està espantant les inversions

Mateo retrau al PP la “inseguretat jurídica” que ha generat el ‘govern del canapè’ després de rebutjar la inversió en els Docks

El regidor socialista Javier Mateo ha denunciat que la “inseguretat jurídica” que ha projectat el “govern del canapè” de Catalá i Vox sobre la Marina està provocant ja que les empreses “descarten les seues inversions en este espai emblemàtic que l’anterior govern progressista va convertir en un pol d’innovació i desenvolupament tecnològic”.

“Per a paralitzar, exclusivament per motius ideològics, una inversió milionària en els Docks que anava a generar més de 500 ocupacions d’alt valor a la ciutat, la senyora Catalá ha generat un enorme problema en tota la Marina perquè els empresaris que estaven disposats a invertir, ara tenen dubtes per les traves que ha creat el govern de PP i Vox. I bona prova és la decisió de Marina d’Empreses de descartar la Marina per a la seua ampliació”, ha afirmat Mateo.

Mateo s’ha manifestat en estos termes després de confirmar-se que Marina d’Empreses, el pol d’emprenedoria i innovació impulsat per Juan Roig, ha descartat l’ampliació que sospesava en els embulls de la Marina per la inseguretat jurídica, tal com s’ha publicat.

“La senyora Catalá va obviar l’informe que van elaborar els serveis jurídics municipals i es va aferrar a un altre extern per a justificar el seu rebuig sectari a la instal·lació d’un centre de dades en els Docks. I ara, per culpa d’esta decisió arbitrària i injustificada, està allunyant les inversions de la Marina perquè les empreses volen seguretat i no la inseguretat jurídica que els ofereix este govern de PP i Vox. Les concessions existents, de la mateixa manera, no saben què passarà en el futur ni què es podrà fer”, ha continuat l’edil.

El regidor socialista, en este sentit, ha urgit al govern del canapè de PP i Vox a “posar-se a treballar d’una vegada, deixar de posar traves a la inversió innovadora i tecnològica a la ciutat i, si no són capaces de fer-ho, almenys continuar amb les bases que va establir l’anterior govern progressista per al desenvolupament de la Marina”. “Han de prendre cartes en l’assumpte ja mateix i prendre’s molt de debò la Marina per a trobar solucions al problema que han generat. La Marina necessita certitud i seguretat jurídica per a continuar sent un espai tractor per a l’economia valenciana com ho ha sigut en els últims huit anys”, ha finalitzat.