Menú

Els socialistes denuncien que la inacció de Catalá en la Policia es tradueix ja en problemes en els barris

María Pérez exigeix al PP que comence a treballar “en la seguretat ciutadana i deixe de buscar excuses per la seua falta de lideratge”

La regidora socialista María Pérez ha lamentat que “la falta d’adreça política en la Policia Local s’està traduint ja en un problema organitzatiu que passa factura als barris de València com ha ocorregut aquesta nit en Benimaclet, on, fruit del vandalisme, han cremat diversos contenidors i alguns vehicles estacionats”. L’edil ha advertit des de l’inici de la legislatura de la “falta de lideratge en matèria de seguretat ciutadana”, on el govern del PP “està absolutament embossat, sense projecte, sense propostes i sense avançar en la negociació amb els sindicats per a desbloquejar una nova unitat que atenga els problemes dels barris”.

“Des que el Partit Popular de María José Catalá va prendre les regnes de l’Ajuntament, hi ha un buit de lideratge en la Policia Local que s’està traduint en un problema organitzatiu seriós per als agents i, per tant, un fort inconvenient per a la resolució de problemes que es registren en els nostres barris”, ha continuat la regidora socialista.

Pérez ha exigit a Catalá i al PP “que deixen de buscar excuses i que es posen a treballar ja de veritat en la seguretat ciutadana i en la Policia Local perquè aquesta ciutat necessita una Policia Local amb una direcció política eficient que els ajude a combatre els problemes que continuen sorgint”.

La regidora socialista ha denunciat com a “exemple evident” de la “inacció” del govern de Catalá en seguretat ciutadana “la seua incapacitat d’asseure’s amb els sindicats periòdicament per a resoldre la creació de la nova unitat de convivència”. “És imprescindible que s’asseguen, que avancen i que resolguen els problemes d’organització perquè els no s’enquisten els incidents en els barris i es convertisca en un problema de delinqüència greu”, ha finalitzat.