Menú

Els socialistes denuncien que Catalá és “incapaç” de gestionar el Bo Comerç

Mateo lamenta la “falta de previsió” del PP en una iniciativa del govern progressista que ja va registrar milers de sol·licituds l’any passat

El regidor socialista Javier Mateo ha criticat el “desgovern” de Catalá “que ni tan sols és capaç de gestionar correctament el Bo Comerç, una iniciativa d’èxit que va heretar del govern progressista i que ja l’any passat va registrar milers de sol·licituds”. “Ens trobem davant una nova fita del desgovern i la falta de capacitat en la gestió i en la previsió del Govern Popular de María José Catalá. El Bo Comerç ha col·lapsat als pocs minuts de la seua posada en marxa i la senyora Catalá s’ha dedicat a llançar pilotes fora i a tirar les culpes a uns altres en lloc d’assumir la seua negligent gestió”, ha manifestat Mateo.

L’edil socialista ha subratllat que l’experiència de l’any passat ja permetia preveure que s’anaven a registrar una gran quantitat de peticions i ha denunciat que el col·lapse de la web “s’ha produït a conseqüència de la falta de previsió del Govern del PP amb María José Catalá al capdavant. L’any passat ja es van registrar milers i milers de sol·licituds i coneixia perfectament que anava a necessitar d’uns recursos potents per a donar servei a la demanda d’un programa que va posar en marxa el govern progressista”, ha sostingut.

Per a l’edil socialista, el Bo Comerç és una iniciativa de “enorme èxit tant per als comerciants de la ciutat com per a tots els veïns i veïnes que mantenen el comerç local a la nostra ciutat”.

En aquest sentit, Mateo ha exigit al govern de Catalá “que es pose d’una vegada a treballar i deixe de posar excuses davant els múltiples errors i nul·la gestió que demostren una incapacitat supina per a liderar un gran ajuntament com el de València en els pocs mesos de govern que han transcorregut”.