Menú

Mateo denuncia la paràlisi de Catalá en Esports i demana informació sobre la Fonteta

L’edil socialista adverteix que passen els dies sense que s’aclarisca el conveni per a celebrar els Gai Games

El regidor del Grup Municipal Socialista Javier Mateo ha denunciat la paràlisi de María José Catalá en Esports i ha exigit a l’alcaldessa de València “transparència” i “informació” sobre el futur de la Font Sant Lluís que, segons ha explicat, “no pot convertir-se en un espai exclusiu per a esdeveniments a dit del PP”.

El regidor socialista ha insistit que aquest recinte ha de “donar resposta a les necessitats actuals i futures de molts clubs i dels veïns i veïnes de la zona”. “No té sentit transformar-ho en un espai per a esdeveniments internacionals després de la construcció del Roig Arena i posterior desplaçament del València *Basket a les seues instal·lacions”, ha apuntat.

Mateo ha apostat “per fomentar el teixit esportiu de la ciutat projectant espais com Nou Moles, el pavelló nou de Benicalap, Sant Isidre i la Font de Sant Lluís” perquè “existeix un dèficit clar d’instal·lacions esportives per als clubs de la ciutat de València, per al seu creixement i desenvolupament”. Per això, ha incidit en què “no es pot perdre l’oportunitat de reconvertir la Font de Sant Lluís en un poliesportiu per als veïns i veïnes”.

No obstant això, ha denunciat que “no se sap res dels projectes de Catalá en matèria esportiva perquè està paralitzada a l’espera d’arribar a un acord de Govern amb Vox, en qui podria recaure la gestió d’aquesta àrea”. “Escoltades les declaracions del portaveu del Grup Municipal Vox, que sembla que ve a ratitos a treballar a l’Ajuntament, és clar que continuen negociant”, ha apuntat. Mateo ha advertit que VOX “està a l’espera que el govern de María José Catalá li cedisca algunes àrees per a justificar el sou, com podrien ser la Policia Local que continua sense un regidor que acudisca al lloc de treball i una altra d’elles sembla ser Esports, una àrea en la qual s’han paralitzat grans projectes com serien els Gai Games”. “Passen els dies i no tenim constància que s’haja avançat en el conveni”, ha advertit.