Menú

Gómez critica el “cinisme” de Català: Pel PP València no tindria 131 nous habitatges

Gómez adverteix que la Plaça de l’Ajuntament podria ser la següent víctima de la incapacitat de Catalá, a les portes de la Capital Verda

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha mostrat la seua satisfacció perquè l’Ajuntament haja pogut incrementar el Parc Publique d’Habitatge gràcies a l’adquisició d’un edifici a través del dret de tanteig i retracte que va aprovar el Partit Socialista amb el rebuig frontal del PP. “És curiós que el PP i la senyora Catalá traguen pit de la compra d’aquest immoble que sumarà 131 habitatges al parc públic de la ciutat quan si fora per ells aquesta operació no hauria pogut produir-se mai perquè van recórrer la llei al Tribunal Constitucional”, ha manifestat la portaveu socialista.

Gómez ha criticat el “cinisme” de Catalá que “en el dia que es compleixen els primers 100 dies del seu mandat es veu obligada a improvisar una agenda amb iniciatives que, si pel PP haguera sigut, hui no serien realitat”. “L’absència de treball, de projecte i de solucions per a resoldre qüestions clau de la nostra ciutat la porta a haver de visitar un edifici que el PP no hauria adquirit i un poliesportiu que va estar paralitzat durant anys”, ha recordat.

“Si fora pel PP i per Catalá, València no tindria aquests 131 nous habitatges”, ha reiterat i ha manifestat la seua preocupació també per les informacions que apunten que el projecte de la Plaça de l’Ajuntament dirigit per Miguel del Rei, fruit d’un concurs i d’un procés de participació ciutadana siga “l’última víctima d’aquesta falta de projecte d’una Catalá més preocupada per la guanyar la competició ultra amb Vox que aportar idees per a millorar la vida dels nostres veïns i veïnes”.

“Volem saber en quina situació es troba aquest projecte”, ha denunciat la dirigent socialista, qui ha insistit que el PP és “ha posat la marxa arrere en matèria de sostenibilitat i lluita contra el canvi climàtic a les portes que València siga Capital Verda Europea”.

Hui a les 12h, roda de premsa

Sandra Gómez ha apuntat, entre altres qüestions, que “l’única cosa que ha fet en aquests 100 primers dies és recuperar el maltractament animal, promoure faltes d’ortografia, donar l’esquena als pares i mares davant el caos escolar, revertir carrils bici i guardar en un calaix projectes com Pérez Galdós i ara la Plaça de l’Ajuntament”. 

En la seua opinió, “Catalá no té res del que traure pit en aquests 100 primers dies i per això ha hagut d’improvisar hui una agenda en la qual anirà a visitar projectes que tenen el segell socialista”. La portaveu socialista ha emplaçat a la primera edil al fet que “desenvolupe el Pla d’Habitatge d’AUMSA que va deixar en marxa el Partit Socialista per a incrementar de veritat el parc públic d’habitatge”.