Menú

Els socialistes visitaran les unitats de districte “davant l’absència de direcció política”

María Pérez denuncia que la paràlisi de Catalá amenaça amb retornar a la Policia Local a l’abandó al qual la va sotmetre Barberá

La regidora socialista María Pérez ha anunciat que realitzarà una ronda de visites per totes les unitats de districte de la Policia Local i els parcs de bombers de la ciutat de València “per a comprovar que el desgovern i la paràlisi de Catalá no es traduïsca en la reversió de tots els avanços que es van produir de la mà dels socialistes en els últims anys amb un fort increment de la plantilla i la millora dels equipaments i les infraestructures després de més de 24 anys d’abandó del PP de Rita Barberá”.

“Des de l’entrada del Partit Popular a l’Ajuntament de València, observem una falta de direcció política en la Policia Local. La nostra ciutat necessita un regidor de Policia a temps complet que es dedique a les qüestions de seguretat i protecció ciutadana i, sobretot, que li dedique el temps que li va dedicar el Partit Socialista en els últims huit anys a cobrir el desmantellament que havia patit la Policia Local per part del govern de Rita Barberá”, ha manifestat Pérez.

L’edil socialista, en aquest sentit, ha denunciat que “l’abandó que ja va patir la Policia Local a les mans del PP, torna una altra vegada amb Catalá, que ni tan sols ha sigut capaç de nomenar un regidor que es dedique en exclusiva a atendre els problemes que sorgeixen en una àrea tan important com el de la seguretat ciutadana”. “València ha de tindre un regidor a temps complet per a la Policia Local i els Bombers”, ha continuat.

Com a exemple del “desinterés i incapacitat” del govern de Catalá amb la Policia Local, Pérez ha assenyalat la situació amb les UCOS, una unitat específica de convivència i seguretat, “que segueix sense poder eixir al carrer i atendre problemes com el botelló perquè el nou regidor no ha proposat una nova organització malgrat portar diversos mesos en el càrrec”, ha dit.

Davant aquesta situació, Pérez ha anunciat que el Partit Socialista iniciarà “una ronda de visites en tots els districtes de Policia Local i en tots els parcs de bombers perquè volem conéixer de primera mà quines són les preocupacions dels agents i dels bombers i volem vetlar perquè la Policia Local dispose els mitjans necessaris per a poder treballar correctament per aquesta ciutat”, ha finalitzat.