Menú

Sandra Gómez: “El sectarisme de Catalá està fent perdre diners i inversions a València”

La portaveu denuncia que el Govern del PP reconeix que haurà d’indemnitzar a les signatures que van optar a gestionar els Docks

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha denunciat que el “sectarisme i la incapacitat de la senyora Catalá ja ens està costant molts diners als valencians i les valencianes”. Gómez es referia així a l’expedient que el PP portarà demà a la Junta de Govern en el qual el govern municipal reconeix que haurà d’indemnitzar a una de les empreses que es van presentar al concurs per a implantar un centre de dades en els Docks de la Marina a conseqüència de la seua renúncia a finalitzar el procediment.

“El capritx de la senyora Catalá de llançar per l’aire una inversió de diversos milions d’euros que anava a generar més de 500 llocs de treball en els Docks no sols és una pèrdua d’oportunitat per a aquesta ciutat sinó que, a més, ens costarà diners als valencians i valencianes, ja que en la Junta de Govern el PP reconeix que l’Ajuntament haurà d’assumir responsabilitats i indemnitzar pels perjudicis que els ha ocasionat a les empreses que havien concorregut a la licitació”, ha manifestat la portaveu socialista.

Gómez ha assenyalat que Catalá “està demostrant cada dia que passa la seua incapacitat per a gestionar una ciutat com València. Ha ocorregut en la Marina, on el seu sectarisme i capritx passarà factura a la ciutat tant per la pèrdua d’una inversió tecnològica que anava a crear moltes ocupacions de qualitat com per la indemnització que haurà d’assumir el consistori, però també es pot observar en la falta d’iniciativa per a resoldre problemes que estan sorgint a la ciutat com el transport dels escolars”, ha continuat.

Per a la responsable socialista a la ciutat, Catalá ha embarcat a València “en un viatge cap al passat on els cotxes i la contaminació tornen a ser protagonistes i es renuncia a inversions tecnològiques que creguen riquesa per pur capritx”, ha finalitzat.