Menú

Sandra Gómez exigeix a Catalá que garantisca el transport escolar

La portaveu critica que Catalá es mantinga de braços plegats mentre xiquetes i xiquets no poden anar a classe per la incompetència del PP

La portaveu socialista a l’Ajuntament, Sandra Gómez, ha denunciat que per culpa de la “incompetència” de la Generalitat i la “desídia” de Catalá “encara hi ha xiquets i xiquetes de la ciutat de València que no han pogut anar al col·legi perquè no tenen el transport escolar garantit”. “Això és fruit de la incompetència de l’actual Consell i, en segon lloc, per la falta d’interés i desídia de la senyora Catalá, que no ha oferit cap solució efectiva i real perquè els menors puguen tindre garantit la seua assistència a les classes”, ha manifestat.

La líder socialista ha exigit que Catalá “comence a treballar i busque fórmules alternatives reals perquè els xiquets i xiquetes valencianes puguen anar al col·legi”. “Existeixen fórmules perquè l’Ajuntament suplisca la incompetència de la Generalitat més enllà de l’ocurrència i el pegat de la senyora Catalá d’obligar els pares a acompanyar als xiquets i xiquetes perquè puguen arribar a les classes en el Saler a través dels autobusos de l’EMT”, ha recriminat Gómez.

Entre les possibilitats, la portaveu socialista ha apuntat que hi ha autobusos de l’EMT parats en l’estació de Sant Isidre amb els quals es podia buscar una solució. “I també es podria analitzar un contracte especial amb una empresa per a atendre les necessitats dels escolars fins que Educació resolga el problema. El que segur que no cal fer és encreuar-se de braços, privant als xiquets i xiquetes d’un transport escolar adequat que els permeta acudir amb normalitat al seu centre escolar com està fent la senyora Catalá, que cada dia que passa demostra més la seua incapacitat i la del seu govern per a resoldre els problemes dels valencians i valencianes”, ha finalitzat.