Menú

Els socialistes insten a Catalá a no renunciar a la construcció del poliesportiu de Sant Isidre

La portaveu socialista denúncia que el PP ha retirat del pressupost d’inversió un milió d’euros per a iniciar les obres

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha instat a Catalá a no renunciar a la construcció del poliesportiu de Sant Isidre després que el seu govern haja retirat del pressupost municipal la partida que havia reservat l’anterior govern municipal per a començar enguany les obres. “El PP ha escomés en les últimes setmanes una modificació de crèdit que ha derivat en l’eliminació d’un milió d’euros d’inversió que havia de destinar-se a iniciar la construcció del poliesportiu que els veïns i veïnes reclamen i que l’anterior govern municipal ja havia inclòs en els comptes de 2023”, ha manifestat.

Gómez ha advertit al nou govern municipal que els socialistes estaran vigilants que aquesta partida “es repose i que es faça immediatament perquè la inversió d’aquest poliesportiu no es demore. El PP està acostumat a no invertir en els barris de València, als quals va marginar durant 24 anys i no permetrem que per a pagar altres qüestions es deixe als nostres barris sense les infraestructures que necessiten”, ha continuat.

“La decisió retirar una de les inversions que els socialistes considerem estratègiques s’ha adoptat en la comissió d’Hisenda, on ha quedat palesa el deprecie de la senyora Catalá a Sant Isidre. Perquè, a més d’escenificar als seus carrers el desmantellament de les mesures de mobilitat sostenible a través de la retirada d’un carril bici, ara amenaça amb infligir-los un nou càstig posant en risc la partida d’un milió d’euros per a desenvolupar el futur poliesportiu”, ha assegurat la portaveu socialista.

La líder socialista ha subratllat que el projecte ja estava redactat i que el govern de Catalá “tan sols havia de licitar-lo i desenvolupar-lo perquè ja estava en la mesa de contractació. No obstant això, han decidit retirar la partida d’una inversió tan important per al barri com el seu poliesportiu”, ha dit.

Habitatges

D’altra banda, el regidor socialista Borja Sanjuán ha informat que en la mateixa comissió d’Hisenda s’ha aprovat la compra d’un edifici mitjançant el qual l’Ajuntament incorporarà 131 habitatges al parc públic d’habitatge. Una adquisició, ha denunciat l’edil, que s’ha realitzat gràcies a les polítiques desenvolupades pels socialistes en l’anterior legislatura.

“El Partit Popular celebrava la setmana passada que havia pogut comprar 131 habitatges per al parc públic, però el que no va dir és que aqueixos habitatges les va deixar en compra ja el govern progressista ni que s’han pogut comprar gràcies al dret de tanteig i retracte que el propi Partit Popular va recórrer al Tribunal Constitucional. És a dir, incorporarem 131 habitatges al parc públic d’habitatge gràcies a que el Partit Popular va fracassar en el seu intent que això fora impossible”, ha subratllat.

Sanjuán ha lamentat que aquesta adquisició heretada del govern socialista puga ser l’última a través de polítiques públiques d’habitatge. “Ens preocupa que aquesta siga una de les últimes bones notícies en matèria d’habitatge perquè el Partit Popular sembla que vol deixar aquest problema solament en mans de les constructores com, per exemple, ha insinuat que farà en Benimaclet”, ha finalitzat.