Menú

Catalá intenta apropiar-se de les millores en els pavellons per la seua falta de projecte

El regidor socialista Javier Mateo ha demanat a María José Catalá “serietat i rigor” i que no continue “intoxicant i llançant faules” sobre les obres que van planificar i van projectar els socialistes durant l’anterior mandat. Mateo s’ha manifestat en aquests termes després que Catalá haja anunciat per segona vegada unes obres en el pavelló de la Malva-rosa “que va heretar de l’anterior govern progressista”.

“És tal la falta de projectes de María José Catalá i del Partit Popular a l’Ajuntament que ha hagut de tornar a anunciar per segona vegada una obra de rehabilitació d’un pavelló esportiu que li deixem en marxa l’anterior govern progressista”, ha retret el regidor socialista.

Mateo ha recalcat que és la segona ocasió en què Catalá visita les instal·lacions esportives de la Malva-rosa per a veure la mateixa obra. “Va ser en 2023 i ha tornat ara, en 2024, per a anunciar exactament la mateixa intervenció que, per cert, es va iniciar sota la gestió socialista a l’abril de 2023”, ha subratllat.

L’edil socialista ha reclamat a Catalá que si s’apuntarà els treballs dels socialistes com a propis “el mínim que pot fer és agrair-nos-ho. Igual la pensaeta que hauria de fer és sobre els seus intents d’aprofitar-se del treball dels altres per a fer veure que té un projecte propi. Perquè encara no hi ha cap projecte que estiga impulsant aquest govern que porte la seua signatura perquè per si mateixa només és capaç de paralitzar, frenar, embossar”, ha afegit Mateo.

“València té moltes necessitats i ens sorprén que la senyora Catalá tracte de viure de repetir anuncis que, a més, són heretats. La ciutat mereix més serietat i sobretot que es treballe més pel benestar dels qui vivim en ella. Un altre dia més queda patent l’absència de model de ciutat del Partit Popular i de la senyora Catalá també en l’esportiu”, ha finalitzat.