Menú

La mala gestió de Catalá obliga a contractar d’urgència el tapís de la Verge

La regidora socialista Nuria Llopis ha denunciat la improvisació i el despropòsit” del govern de Catalá en la gestió de les festes i tradicions de la ciutat després que l’Ajuntament haja hagut de recórrer a una contractació d’urgència i a dit, sense un concurs, per a poder comptar a temps amb el tapís de la Verge dels Desemparats el dia de la festivitat de la patrona de la ciutat.

Llopis ha criticat que s’haja hagut d’optar per aquesta fórmula perquè el tapís arribe a temps per a la celebració per culpa de la “mala gestió” de l’equip municipal. De fet, ha retret que la contractació no es va poder fer de manera correcta perquè, en un primer intent, no es va poder licitar el contracte per “falta de fons”, tal com es reconeix en l’expedient de la Junta de Govern, i després per una mala planificació.

“El Govern del Partit Popular demostra una vegada més la mala gestió i el poc interés que té per les festes de la nostra ciutat i, en aquest cas, amb una de les festivitats més importants de València com és el dia de la Verge”, ha incidit Llopis.

La regidora socialista ha posat en relleu que el govern de Catalá no sols ha sigut “incapaç d’arribar a temps d’organitzar adequadament un esdeveniment que succeeix tots els anys sinó que a tan sols dues setmanes de la seua celebració encara no ha tancat la contractació perquè una empresa elabore el tapís que ha de presidir els actes en la plaça de la Verge”.

“El tapís de la Verge dels Desemparats és, pel seu simbolisme, un dels més benvolguts per la ciutadania, però el govern de Catalá no ha sigut capaç d’actuar amb el respecte que es mereix aquesta celebració i s’ha oblidat de contractar-lo dins del termini i en la forma corresponent”, ha dit.

Una circumstància, ha continuat, “que denota el seu desinterés amb les nostres festes perquè, quan ha arribat el moment de demostrar el seu interés real per les festes, s’han oblidat de contractar l’element central de les festes de la patrona de la ciutat”. A més, ha ironitzat amb les presses que tenia Catalá a contractar el tapís quan estava en l’oposició mentre el seu govern segueix, hui dia, quan falten a penes dues setmanes de la celebració, sense contractar el tapís, ja que en la junta de govern només s’ha aprovat declarar la urgència, ha finalitzat.