Menú

Gómez: “Catalá ha demostrat que té un problema que és incapaç de resoldre”

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha informat que María José Catalá “ha sigut incapaç de posar damunt de la taula la seua proposta per a resoldre la situació del València CF. Ni fitxes, ni conveni”. En lloc d’això, ha explicat que Catalá “ha convocat una nova reunió per al 9 de maig amb l’objectiu de guanyar temps”.

“Hui ha mostrat que es troba amb un problema que no és capaç de resoldre”, ha afirmat i ha atribuït a aquesta situació que a la Junta de Portaveus “haja acudit amb les mans buides”. “Òbviament com a partit polític estarem i acudir a totes aquelles reunions que ens ajuden a resoldre aquest problema però amb un criteri molt clar: que torne al camí que nosaltres deixem marcat”, ha afirmat.

Sobre aquest tema, ha recordat que els socialistes “liderem aquesta solució en solitari”. Una solució que ha recordat que passa per “posar unes condicions a Peter Lim que siguen exactament idèntiques que les que marcava en la LLIGUE amb un estadi de 70.000 espectadors o un poliesportiu en Benicalap que complisca amb els estrictes requisits que vam establir”, entre altres qüestions.

Sandra Gómez ha reivindicat que “sempre ha mantingut la mateixa posició” i ha manifestat que “espera” que la resta de formacions “se sumen perquè el Tribunal Superior de Justícia ja ha deixat clar que l’únic camí que es pot seguir és el que Meriton només pot obtindre els beneficis urbanístics a canvi de l’estricte compliment de les condicions que els marquem els socialistes”.