Menú

Gómez trasllada el suport dels socialistes de València a Pedro Sánchez per a continuar liderant el Govern

La secretària general del PSPV-PSOE de la ciutat de València, Sandra Gómez, ha enviat una carta a la militància i a la ciutadania davant el “atac sense precedents que està patint el PSOE i la democràcia en la nostra història”. “La dreta política aquest país porta anys sense assumir la perduda del govern d’Espanya i que la ciutadania no els done el seu suport en les eleccions generals que s’han celebrat des que el nostre Secretari General Pedro Sánchez va assumir la Presidència del Govern”, explica en la missiva.

Gómez assenyala que la “concepció patrimonialista del poder els porta contínuament a sobrepassar els limites ètics i democràtics que ens hem marcat com a societat” i “després d’una gestió política i econòmica irreprotxable i valorada positivament per la immensa majoria de la ciutadania, la dreta ha emprat la seua maquinària mediàtica, judicial i econòmica per a poder influir en una campanya de desqualificacions i atacs personals al President del Govern d’Espanya”.

“Després del seu fracàs han decidit fer un pas més i traslladar aquest atac inhumat i immoral a tots els membres de la seua família –continua- Els polítics i polítiques som persones i per a una persona no hi ha res més important que el benestar emocional dels nostres sers estimats”. Per això, la dirigent socialista vol traslladar a Sánchez en nom la militància “tota la nostra empatia i afecte als difícils moments personals que està vivint el nostre President i la seua família”.

De la mateixa manera, li trasllada en la carta “tot el nostre suport i suport per a continuar liderant el nostre país i no sols perquè les xifres socials i econòmiques parlen per si soles, sinó perquè la seua figura hui representa una mica més”. “És la defensa de la decència democràtica i la justícia, de l’ètica en la política i els limites que han de marcar el respecte entre persones”, assenyala.

Sandra Gómez ha fet una crida “a la societat valenciana, a la qual ens ha votat i a la qual no, per a rebutjar conjuntament aquesta deriva tòxica i plena d’odi en la qual el PP ha ficat a la política, per a tornar a la senda del respecte, la convivència i la necessària crítica i oposició política constructiva”. D’aquesta, manera, ha emplaçat a “militància i simpatitzants que es mobilitzen”.