Menú

Catalá trau a València del Fons per la Solidaritat que agrupa més de 180 municipis

La regidor del Grup Municipal Socialista Maite Ibáñez ha denunciat hui que María José Catalá a tret a València del Fons Valencià per la Solidaritat, que agrupa més de 180 municipis i nou mancomunitats de la Comunitat Valenciana.

En aquests termes ha valorat la “vergonyosa” decisió que s’ha aprovat aquest matí en la Comissió de Benestar amb els vots a favor dels socis de Govern de PP i Vox i en contra del Grup Socialista i Compromís. “Ens sembla totalment vergonyós que el Catalá haja donat de baixa a l’Ajuntament d’aquesta organització que treballa per la cooperació de la mà d’especialistes i voluntaries”, ha relatat.

En aquest sentit, ha assenyalat que aquest acord adoptat per PP i Vox “demostra que a María José Catalá li importa zero la cooperació i sobretot l’atenció d’emergència i les polítiques socials”. Ha denunciat que Catalá “deixa a València fora d’una xarxa de cooperació amb municipis, diputacions i comunitats autònomes per sectarisme”.

“De nou el que reflecteix és la involució i el retrocés dins de les polítiques socials que està implementant al dreta, al mateix temps que suposen un clar abandó del treball desenvolupat per la cooperació i la sensibilització en la societat”, ha reivindicat Maite Ibáñez.