Menú

Catalá elimina de la seua “agenda a mig gas” el suport a esdeveniments com l’Ironman

El regidor socialista Javier Mateo ha denunciat la “desgana” i el poc esforç” que li dedica María José Catalá a la ciutat després que, una vegada més, s’absentara d’un esdeveniment de gran rellevància per a València com és l’Ironman que es va celebrar aquest diumenge. “Des de l’oposició deia que València necessitava a algú que es deixara la pell per València, però ara ja podem confirmar que ella no compleix amb el que predicava llavors. I això que ha de tindre més temps des que va deixar d’impartir les classes en la VIU per les quals encara seguim sense saber el que cobrava”, ha retret Mateo.

“Catalá està exhibint una agenda pública quasi tan minsa com la dels regidors de Vox, que és pràcticament nul·la. I en moltes ocasions, quan s’acosta a algun dels nombrosos actes que se celebren a la ciutat és a penes per a fer-se una foto i marxar-se immediatament, la qual cosa és una falta de respecte”, ha continuat.

Una agenda “a mig gas”, ha insistit el regidor socialista, “que ni tan sols ha complit aquest cap de setmana durant la celebració de l’Ironman. Catalá ni s’ha deixat veure en un esdeveniment de primera magnitud com és l’Ironman. És sorprenent la manera d’aquest govern de donar el seu suport als esdeveniments esportius pels quals va apostar l’anterior govern progressista. Així és com defensarà altres esdeveniments com l’Europeu d’Atletisme?”, s’ha preguntat l’edil.

Mateo ha incidit en què aquests dos campionats esportius internacionals s’han pogut celebrar a València gràcies al treball desenvolupat per l’anterior govern progressista de la mà dels socialistes. “Encara sort que estava tot preparat per l’anterior corporació. No obstant això, per als pròxims esdeveniments València necessita representants públics que treballen i el govern de Catalá està en les antípodes d’un govern proactiu perquè tenim una alcaldessa a temps parcial”, ha assegurat.

Problemes creixents

Per a Mateo, aquesta situació de “inacció i desgana” del govern de Catalá està deixant-se notar en tots els barris, que cada vegada pateixen més problemes. “Cada nou dia a València comença el dia amb un nou problema que no existia o que, amb el desgovern de María José Catalá, s’ha fet més gran. L’Ajuntament de València està immers en baralles internes entre el Partit Popular i Vox en lloc de centrar-se en la ciutat”, ha finalitzat.