Menú

Mateo sobre l’elecció de València com a seu del mundial: Hui és un dia de celebració

El regidor del grup municipal socialista Javier Mateo ha manifestat la seua satisfacció davant l’elecció de València com a seu del mundial d’atletisme indoor 2027 i ha reivindicat que és fruit del resultat del treball realitzat per part dels socialistes al capdavant de la delegació d’Esports i de la Fundació Esportiva Municipal així com de Raul Chapado, president de la Federació Espanyola d’Atletisme, i Vicente Anó, president de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana.

Mateo ha apuntat que Catalá “hui recull els fruits d’eixe treball i d’eixa aposta per posar en valor les instal·lacions esportives de la nostra ciutat amb una forta inversió per a actualitzar-les”. En aquest sentit, ha comparat “l’herència rebuda per Catalá amb el desastre que ens va llegar el PP” i ha posat de manifest que “un altre exemple de la gestió dels socialistes al capdavant d’esports és que València acull aquests dies amb la competició de Iron Man, que ha portat a la nostra ciutat a més de 3000 participants”.

“Si hui València pot presumir de ser seu del mundial europeu de pista coberta d’atletisme és gràcies al treball que vam fer els socialistes per a recuperar el velòdrom invertint en unes instal·lacions que el PP va deixar abandonades”, ha afirmat i ha posat l’accent que “li toca a María José Catalá estar a l’altura de l’herència rebuda”.

El regidor socialista ha insistit que “hui és un dia de celebració” però també “de recordar totes les decisions preses i totes les inversions realitzades que han fet possible que hui València reculla el testimoni d’aquesta gran prova internacional”. “Ara comença el més important i també el més dur que és organitzar un gran esdeveniment a l’altura dels grans atletes que recorreran el tartan del Velòdrom Luis Puig”, ha apuntat.