Menú

La pista de futbol de Creu del Grau roman dos mesos tancada per la paràlisi de Catalá

El regidor socialista Javier Mateo ha denunciat que la “inacció i la paràlisi” del govern de Catalá en matèria esportiva ha provocat que la instal·lació esportiva elemental de la Creu del Grau, “una pista de futbol molt utilitzada pels veïns i veïnes, porte més de dos mesos tancada pel risc de solsida d’una de les naus contigües sense que s’haja actuat des de l’Ajuntament”.

Mateo ha recordat que aquesta nau, a més, “anava a albergar un dels grans projectes que anàvem a posar en marxa els socialistes i, de fet, ja deixàvem aprovada la redacció del projecte per al que seria el primer centre municipal d’esports urbans, un lloc en el qual donar cabuda als esports que estan creixent la nostra ciutat i que estan sent referents a nivell internacional”.

En aquest sentit, ha apuntat que aquest mateix any, en les Olimpíades de París 2024, “diverses d’aquestes modalitats que anaven a tindre cabuda en el nou centre municipal participaran ja de manera oficial”.

Per tot això, Mateo ha instat el govern de María José Catalá al fet que, després de més de dos mesos done explicacions als veïns i veïnes sobre les solucions que s’aplicaran, confiem que de manera urgent, en aquest mur.

Així mateix, ha exigit al govern municipal que dote econòmicament a aquest gran projecte de la nau d’esports urbans. “Confiem que València, tal com es va preveure durant l’anterior govern progressista, treballe per a tindre una visió de futur i es convertisca en un referent també en els esports urbans recuperant un projecte que els socialistes deixem en marxa i que dotaria a la ciutat de les millors instal·lacions per a fomentar aquest tipus de modalitats esportives”, ha finalitzat.