Menú

La “incoherència” de Catalá: multes als cotxes en el carril bus i permissivitat en zones per als vianants

  • María Pérez exigeix “serietat” al govern municipal i que s’actue igual contra el mal estacionament en tots els àmbits
  • “Igual que ningú pensa que si hi ha cotxes mal aparcats en el carril bus és perquè ningú els vol, tampoc es pot fer eixa afirmació en relació amb la superilla”

La regidora socialista María Pérez ha denunciat la “incoherència” del govern de Catalá “que es preocupa ara per l’estacionament de vehicles privats en el carril bus mentrestant, d’altra banda, manté la seua permissivitat amb l’aparcament il·legal en les zones per als vianants com ocorre, per exemple, en la superilla de la Petxina”. 

“El govern de Catalá va anunciar ahir una campanya de vigilància en la qual s’intensificaran els controls als vehicles que circulen o aparquen en el carril bus, ja que entenen que això va en contra d’un bon servei de transport públic a la ciutat. Des del Partit Socialista compartim que, efectivament, els cotxes mal aparcats en llocs que no els correspon va en contra de la dinàmica d’afavorir la mobilitat sostenible punt en transport públic però també la dels vianants”, ha manifestat Pérez.

En aquest sentit, ha apuntat l’edil, “no entenem per què el govern de la senyora Catalá sí que està sensibilitzat amb els cotxes mal aparcats en els carrils bus, però no tant amb els cotxes mal estacionats en les zones per als vianants com la de la Petxina”.

“Des del Partit Socialista demanem coherència perquè les campanyes informatives i amb sancions com la que vol posar en marxa Catalá ara en els carrils bus s’aplique també als vehicles mal aparcats en zones per als vianants de la ciutat”, ha continuat.

Finalment, Pérez ha exigit serietat en els plantejaments del govern de Catalá: “Igual que és evident que ningú pensa que si hi ha cotxes mal aparcats en els carrils bus és perquè la gent no vol carrils bus, ens sorprén que un regidor de mobilitat faça aquest tipus d’afirmacions en relació als veïns i als cotxes mal aparcats en les zones per als vianants”.