Menú

Les inversions de l’anterior govern avalen la candidatura de València al Campionat Europeu d’Atletisme Indoor

El regidor socialista Javier Mateo ha assegurat que València ha presentat la millor candidatura per a albergar el Campionat Europeu d’Atletisme Indoor de 2027 “gràcies a la bona faena de l’anterior govern municipal i a les inversions que es van impulsar en el Velòdrom Lluís Puig per a adequar les instal·lacions”. 

“València compta, sens dubte, amb la millor instal·lació d’Europa per a albergar el Campionat Europeu d’Atletisme Indoor de 2027 perquè en el mandat anterior, a pesar que l’actual govern el tracte d’ocultar i de tirar per terra, es van fer grans inversions per a tindre les millors instal·lacions esportives públiques i ser capaces de donar cabuda a l’esport de tota condició a la nostra ciutat”, ha manifestat.

Mateo ha recordat que en les instal·lacions de Benimàmet es van escometre durant la gestió socialista de la Regidoria d’Esports la reforma de la coberta i dels exteriors que, juntament amb el treball del personal, “ha fet que siga el lloc referent a nivell internacional per a aquesta mena de proves”.

El regidor socialista ha mostrat la seua confiança que aquest divendres a Roma la ciutat de València “obtinga la recompensa a la gran faena de la Federació Espanyola i de la valenciana i de l’equip d’Esports, que porta anys fent de la nostra ciutat la capital de l’esport”.

“Tenim la millor instal·lació i tota l’experiència necessària i esperem que la Federació Internacional sàpia valorar la ciutat de València i la qualitat que oferim com a seu per als europeus des de 2027. Ens mereixem tindre als millors atletes d’Europa batent rècords en el nostre renovat tartan”, ha finalitzat.