Menú

Catalá només executa el 23% de les inversions de parcs i jadins en plena Capital Verda

La regidora del Grup Municipal Socialista Elisa Valía ha informat que María José Catalá “només ha executat un 23 per cent del pressupost destinat a Parcs i Jardins”, segons es desprén la documentació aportada per l’Organisme Autònom de Parcs i Jardins (OAM). En aquests termes s’ha pronunciat a partir de la documentació aportada per a la reunió de la Junta Rectora de OAM que se celebra demà i en la qual s’ha d’aprovar la liquidació del pressupost de 2023 destinat al manteniment i desenvolupament dels parcs i jardins de la ciutat. 

Valía ha advertit sobre “la raquítica execució” de la OAM “en plena capitalitat verda” i ha emplaçat al número 2 de María José Catalá i responsable de l’organisme, Juanma Badenas, a “aclarir-se amb la jaqueta que es posa abans que se li assequen tots els arbres dels parcs i jardins”.

Sobre aquest tema, ha recordat “el balafiament” de Badenas que “pel seu postureo nadalenc va comprar de manera, presumptament, fraudulenta un avet d’Itàlia per 10.000 euros per a instal·lar-lo en la plaça de la Reina”. “Hui dia, tal com era previsible que succeïra, el ejemplan s’ha assecat”, ha lamentat l’edil socialista.

Elisa Valía ha lamentat que Catalá deixara en mans de Vox la gestió de les zones verda perquè, ha apuntat, “evidència amb aquesta cessió el poc que li importa”. El resultat de la gestió de Vox és que la liquidació del pressupost de la OAM “es tanca amb una execució d’inversions del 23,4, és a dir, menys de 400.000 euros”.

Així, ha manifestat que els socialistes exigeixen a Catalá i Badenas que es posen “a treballar d’una vegada, en lloc d’estar tot el dia donant-li tornades als noms que tenen als passejos i als jardins de la ciutat”. “Que es posen a treballar i executen el pressupost perquè a aquest ritme l’estampa de l’avet de Nadal s’estendrà per tota la ciutat, l’any en què som Capital Verd Europea”, ha conclòs.