Menú

Gómez: El TSJCV ens dona la raó enfront dels qui es van posar al costat de Lim

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha afirmat que la fallada del TSJCV que ha desestimat els dos recursos interposats pel València Club de Futbol SAD contra les resolucions de la Generalitat que denegaven la pròrroga i declaraven la caducitat anticipada, respectivament, de l’Actuació Territorial Estratègica (ATE) que afectava l’antic i al nou estadi de Mestalla, “ens dona la raó enfront dels qui es van posar al costat de Peter Lim”. 

Gómez, que ha sigut coneixedora de la decisió del tribunal en la roda de premsa convocada per a denunciar que María José Catalá ha disparat el nombre d’apartaments turístics a València un 40 per cent, amb 3.300 allotjaments il·legals, ha manifestat la seua “satisfacció”. “Estic molt contenta perquè es protegeixen els drets de la ciutat i perquè és veritat que en els últims mesos estava molt a l’Ajuntament i al Generalitat”, ha assegurat.

“Volien deixar caure el tema en els tribunals”, ha recordat i ha insistit a “celebrar que el TSJ haja valorat el treball que vam fer prèviament i on el fet objectiu és que el València CF no havia acabat l’estadi”. “Crec que era molt difícil qüestionar-ho i vull recordar els informes i els escrits que va fer el club carregant també contra mi”. En aquest sentit, ha lamentat que davant “la falta d’arguments jurídics es va passar a l’atac personal i no puc més que celebrar que el TSJ haja donat la raó als qui sempre hem defensat l’interés de la ciutat i de l’afició”.

“Estic molt contenta perquè dona la raó als quals, contra vent i marea, defensàvem que el primer era defensar els interessos de la ciutat enfront de l’actual propietari i, a més, nosaltres sempre hem mantingut una oposició coherent i constant”, ha reivindicat. Una posició per la qual ha assenyalat les “crítiques constants” i ara Catalá “ja no té excuses” perquè “vull recordar que porta retardant donar una solució perquè estava esperant que el TSJ poguera salvar a Peter Lim com ella pretén”.

La portaveu socialista ha advertit a Catalá que està “absolutament obligada a banyar-se i a prendre cartes en l’assumpte” i que “mai ha sabut explicar la seua posició”. Sobre aquest tema, ha puntualitzat que “això és el que garantirà bloquejar els drets urbanístics de la ciutat i ara és Catalá la que ha de moure fitxa”. “Ara bé, ens ha de traslladar també el conveni que em consta que han modificat i que no vol exposar al públic”, ha apuntat.

Sandra Gómez ha posat l’accent que hui és “un dia de celebrar que el TSJ ha avalat la nostra oposició, una posició que em permetreu que diga que vam defensar en solitari durant moltíssim temps enfront d’altres formacions que han anat canviant d’opinió segons li ha convingut”. “Nombrosos dirigents polítics de tots els partits ens han criticat i assenyalat personalment i el València CF ha fet un atac personal frontal contra mi i hui és un dia de celebració perquè ens ha donat la raó el TSJ en la defensa dels interessos de la ciutat i de l’afició”, ha conclòs.